BlackShark V2 vs Cloud II

BirKimse

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Mayıs ayında yurt dışına çıkıp İspanya'ya gideceğim ve orada birçok şey daha ucuz olduğu için kulaklık ihtiyacımı karşılamak amaçlı kulaklık alacağım ve bunun için euro biriktiriyorum.
Oraya gittiğimde eğer param yeterse tereddütsüz bir şekilde Cloud Alpha S almayı düşünüyorum.
Fakat Alpha S pahalı gelirse Cloud II almayı düşünüyordum fakat bu kulaklığın eskidiğini ve dip ses sorunu olduğunu söyleyen kişileri çok gördüm.
Cloud II istememin sebebi kendini kanıtlamış olmasıydı.
Fakat BlackShark v2'ye baktığımda çok daha ileri teknoloji sürücülere sahip olduğunu gördüm. İkisinin arasında kaldım. Ve bir türlü karar veremedim ve sizden öneri almaya karar verdim.
Siz olsaydınız hangisini tercih edeceğinizi ve bu tercihi neden yaptığınızı sebebiyle açıklayabilir misiniz?

BlackShark V2 alırdım. Yazılımından bir sürü ince ayar yapabiliyorsunuz. Malzeme kalitesi daha iyi, daha rahat. Son olarak da en iyi oyun kulaklığı videolarını izlerseniz ya 1, ya 2. sırada görürsünüz. Eğer 2. sıradaysa 1 Logitech G Pro X'dir. Ben de normalde Logitech almayı düşünüyordum fakat kulağı sıkıyormuş, rahat değilmiş ve ses seviyesi olarak problemleri olabiliyormuş. Ek olarak Cloud'lardan daha kaliteli bir mikrofonu var. Bu yüzden BlackShark V2 diyorum.

Öneriniz için teşekkür ederim.
Peki ya Alpha S ile karşılaştırsak ne dersiniz?

Blackshark V2 daha iyi bir kulaklık. Bizzat kullanıyorum. Malzeme kalitesi, mikrofon kalitesi vs. daha iyi. İkisi arasından bir seçimin olacaksa Blackshark V2'ye yönel derim.

Şahsen V2 tercih ederdim. Mikrofonu olsun rahatlığı olsun malzeme kalitesi olsun daha iyi ayrıca 7.1 özelliğide (bence) Cloud II'den daha iyi çalışıyor.

Öneriniz için teşekkür ederim.
Peki ya Alpha S ile karşılaştırsak ne dersiniz?

Dediğim gibi hocam, ya Logitech ya Razer 1. sırada olur. Kısaca Cloud Alpha S güzeldir fakat Razer ile karşılaştırılacak seviyede değil.

Blackshark V2 daha iyi bir kulaklık. Bizzat kullanıyorum. Malzeme kalitesi, mikrofon kalitesi vs. daha iyi. İkisi arasından bir seçimin olacaksa Blackshark V2'ye yönel derim.
ben de geçenlerde satın aldım fakat full seste sol taraf daha fazla ses veriyor sağ taraftan ve kulaklık üzerinden sesi full kıstığımda yine de az da olsa ses veriyor kulaklık sizde de böyle sorunlar var mı yoksa benimkinde mi sıkıntı var?

Bende her iki tarafta da aynı düzeyde ses veriyor. Denetim masasından ses ayarlarına girip baktınız mı? Belki sağ tarafın sesi sola göre daha azdır.
Arama çubuğuna ses ayarları sağdan ses denetim masası / kayıttan yürüt / hoparlör / hoparlör özellikleri / düzeyler. Oradan dengeye bastığınızda görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…