BlackShark V2 vs Corsair H80 vs G PRO X

M Scofield

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu 3 ürün arasında FPS oyunlarında en iyi performansı hangisi verir? G PRO X 2019 yılında üretilmiş olduğu için eski bir kulaklık olarak düşünüyorum ancak tam karar veremedim.

Corsair HS80 geçen arkadaşların paylaştığı 2000₺ şeklindeydi fiyat performansa göre en mantıklısı onu almak olabilirdi. Ona ek olarak bir model de ben ekleyebilirim; Razer Kraken V3 HyperSense modeli. Kulaklık tok ve sağlam. Ergonomisi güzel ve kafanıza ve kulağınıza temas eden yerler kumaş ve içi jel köpük olarak tabir edilen yumuşak malzemeden yapılmış. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve aşırı memnunum. Kulaklıkta diğer kulaklıklarda olmayan titreşim motoru var ve müzik dinlerken veya rekabetçi olmayan oyunlarda muhteşem bir deneyim sunuyor. Razer kendi uygulamasında 7.1 kullanmıyorum ama 10₺ verip Dolby uygulamasından kullandığım 7.1 ile Call of Duty gibi rekabetçi oyunlarda aşırı ince sesleri duyabiliyorum. Ekstra olarak kulaklığı 4 -5 saat çıkartmadan takmama rağmen kulağımı rahatsız etmeyip sıcaklık konusunda da terletmiyor. Kulaklığın pedlerinin yan tarafları deri olup kulağa temas eden kısım kumaş. Bu şekilde deri olması pasif izolasyon sağlarken kumaş kısımlar kulağı rahat ettiriyor. Öyle herhangi bir dip sesi de yok. Mikrofon konusunda ise yeterli düzeyde profesyonel video çekimi yapacak düzeyde bir mikrofonu yok HS80 kadar iyi değil ama gündelik Discord gibi arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda gayet yeterli olacaktır. Eğer ki titreşim istemiyorsanız HyperSense özelliği olmayan modeli de var onu da değerlendirebilirsiniz. Ses konusunda bildiğim bir farkı olmayıp sadece titreşim olayı yok diye biliyorum.

Merhaba. Bu 3 ürün arasında FPS oyunlarında en iyi performansı hangisi verir? G PRO X 2019 yılında üretilmiş olduğu için eski bir kulaklık olarak düşünüyorum ancak tam karar veremedim.

Bana göre Logitech Pro X kulak üstü olarak en iyisi.

Ben 2019 yılında üretiliği için biraz çekindim açıkçası.
Uretim yilinin kulaklik sektorunde pek bir onemi yok. Gunumuzde 40-50 yildir uretime devam eden kulaklik modelleri var, ornegin DT770 Pro.

Ekolayzer ayarları ile FPS oyunlarında diğer oyunlardan daha iyi performans alabilirim yani? Ben 2019 yılında üretiliği için biraz çekindim açıkçası.

Ekolayzer ayarı yapma sen kulaklığı al, gereken ayarları yaparız Logitech Pro X bayağı iyi bir kulaklık e sporcularda kullanıyor.

Üç ürün de biribirinin alternatifi olduğundan üçünden herhangi biri seçsen pişman olacağını düşünmüyorum.

Mikrofon kalitesi istersen HS80 al ama benim şahsi tercihim BlackShark V2 olur.

Üç ürün de biribirinin alternatifi olduğundan üçünden herhangi biri seçsen pişman olacağını düşünmüyorum.

Mikrofon kalitesi istersen HS80 al ama benim şahsi tercihim BlackShark V2 olur.

Mikrofon istemiyorum FPS oyunlarındaki en iyi performansı alabileceğim birini seçmek istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı