My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #1 Öncelikle kablolu ya da kablosuz fark etmez önemli olan benim için hangi kulaklığın daha iyi olduğu. Mikrofon kalitesi benim için çok önemli ve iyi ses kasabileceğim bir kulaklık olmalı çünkü FPS oyunları oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2022
Öncelikle kablolu ya da kablosuz fark etmez önemli olan benim için hangi kulaklığın daha iyi olduğu. Mikrofon kalitesi benim için çok önemli ve iyi ses kasabileceğim bir kulaklık olmalı çünkü FPS oyunları oynuyorum.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #2 En iyi mikrofon G PRO X'te. Blue VO!CE mikrofon bulunuyor.
KylooRen Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 402 Çözümler 1 11 Ağustos 2022 #3 Hocam sıralama yapıcak olursak G Pro X > Razer Blackshark V2> Artics 5.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #4 KylooRen dedi: Hocam sıralama yapacak olursak. G PRO X > Razer BlackShark v2> Artics 5. Genişletmek için tıkla... Artics 5 neden kötü ki? Bir de Mic önemli ama illa Mic iyi diye G PRO X almamak gerek mikrofona önem versem de diğer özellikler de önemli. Son düzenleme: 11 Ağustos 2022
KylooRen dedi: Hocam sıralama yapacak olursak. G PRO X > Razer BlackShark v2> Artics 5. Genişletmek için tıkla... Artics 5 neden kötü ki? Bir de Mic önemli ama illa Mic iyi diye G PRO X almamak gerek mikrofona önem versem de diğer özellikler de önemli.