E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 18 Nisan 2024 #11 DMN dedi: Barracuda X öneririm. Mikrofonu daha kaliteli, daha konforlu ve özellikleri daha fazla. Ses kalitesi olarak da üzmez. Genişletmek için tıkla... Arkadaşıma aldırdım ve hiç beğenmedi. @pawEn'in dediği gibi o sorunu yaşadı. Bütçeniz yetiyorsa Arctis 7+ alın derim. Ben ve arkadaşım aldık, çok memnun kaldık.
DMN dedi: Barracuda X öneririm. Mikrofonu daha kaliteli, daha konforlu ve özellikleri daha fazla. Ses kalitesi olarak da üzmez. Genişletmek için tıkla... Arkadaşıma aldırdım ve hiç beğenmedi. @pawEn'in dediği gibi o sorunu yaşadı. Bütçeniz yetiyorsa Arctis 7+ alın derim. Ben ve arkadaşım aldık, çok memnun kaldık.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #12 pawEn dedi: Hayırlı olsun şimdiden hocam. Vatan'dan almıştım ben en ucuzu öyleydi hala da öyle. Teknosa'daki normal V2 modeli galiba. RAZER BLACKSHARK V2 GAMİNG KULAKLIK SPECİAL EDİTİON fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben Teknosa'dan 2300EMI ne almıştım kuponla beraber V2 SE modeli gelmişti bana.
pawEn dedi: Hayırlı olsun şimdiden hocam. Vatan'dan almıştım ben en ucuzu öyleydi hala da öyle. Teknosa'daki normal V2 modeli galiba. RAZER BLACKSHARK V2 GAMİNG KULAKLIK SPECİAL EDİTİON fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben Teknosa'dan 2300EMI ne almıştım kuponla beraber V2 SE modeli gelmişti bana.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 18 Nisan 2024 #13 wenomechainsama dedi: Yok hocam ben Teknosa'dan 2300EMI ne almıştım kuponla beraber V2 SE modeli gelmişti bana. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam yazan'a göre düz V2. Zaten teknosa'da daha pahalı.
wenomechainsama dedi: Yok hocam ben Teknosa'dan 2300EMI ne almıştım kuponla beraber V2 SE modeli gelmişti bana. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam yazan'a göre düz V2. Zaten teknosa'da daha pahalı.