BlackShark v2 vs HyperX Cloud II vs Cloud II Wireless vs Cloud Alpha S

kenet

Hectopat
Yer
Sur Maria
Daha fazla  
Çok oyun oynarım arada 3-4 saat aralıksız anime izlerim. Hangisini tercih etmeliyim?

Kesinlikle BlackShark V2, aslında Cloud Alpha, BlackShark'tan üstün gibiydi ama fiyatı baya arttı, BlackShark adamdır!
Cloud serisinin "çoğunlukla" ses kartları cidden kötü.

Kesinlikle blackshark v2, aslında Cloud Alpha, Blackshark'tan üstün gibiydi ama fiyatı bayağı arttı, blackshark adamdır!
Cloud serisinin "çoğunlukla" ses kartları cidden kötü.

Cloud 2 kablosuz nasıldır şu an zaten Blackshark ve Cloud 2 kablosuz arasındayım.

Cloud 2 kablosuz nasıldır şu an zaten Blackshark ve Cloud 2 kablosuz arasındayım.
Şahsen Cloud II kablosuz oldu diye almazdım, özellikleri değişti mi bilmiyorum ama anime izleyen birisiniz, BlackShark V2'de 7.1'i kapatabilirsiniz, böylece daha iyi bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

Şahsen Cloud II kablosuz oldu diye almazdım, özellikleri değişti mi bilmiyorum ama anime izleyen birisiniz, blackshark v2'de 7.1'i kapatabilirsiniz, böylece daha iyi bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

Belki biraz daha paraya kıyıp V2 Pro alabilirim kablosuz istiyorum çünkü ama olmuş 2000 TL galiba tüm kumbaramdaki parayı verip Pro alacağım. Teşekkürler yardımın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…