Executorr Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 434 9 Eylül 2021 #21 Alheratz dedi: Haklısınız ama @Executorr hocam kablolu tavsiye etti ama kablosuz da benim bildiğim bir ses kartı mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Kablosuz kulaklıkta da ses kartı vardır.Kablolu veya kablosuz almak sizin tercihinize kalmış.Farkı sadece kablo olmaması.Cebinize veya zevkinize göre tercih ediniz demiştim.
Alheratz dedi: Haklısınız ama @Executorr hocam kablolu tavsiye etti ama kablosuz da benim bildiğim bir ses kartı mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Kablosuz kulaklıkta da ses kartı vardır.Kablolu veya kablosuz almak sizin tercihinize kalmış.Farkı sadece kablo olmaması.Cebinize veya zevkinize göre tercih ediniz demiştim.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.502 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #22 Alheratz dedi: Haklısınız ama @Executorr hocam kablolu tavsiye etti ama kablosuz da benim bildiğim bir ses kartı mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Kablosuz kulaklıklarda ses kartı mevcut zaten USB ile bağlanıyor o yüzden ses kartı içinde oluyor.
Alheratz dedi: Haklısınız ama @Executorr hocam kablolu tavsiye etti ama kablosuz da benim bildiğim bir ses kartı mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Kablosuz kulaklıklarda ses kartı mevcut zaten USB ile bağlanıyor o yüzden ses kartı içinde oluyor.