Yasar Furkan Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 Blackshark V2 X kulaklığını almayı düşünüyorum. Fakat kendine ait ses kartı yok o yüzden pek emin olamadım. Kullandığım laptop: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ir-bilgisayar-p-HBV00001BZKGA?magaza=Teknorya Sizce kulaklıktan verim alabilir miyim yoksa kendi ses kartı olan Corsair Void Elite mı almalıyım?
Blackshark V2 X kulaklığını almayı düşünüyorum. Fakat kendine ait ses kartı yok o yüzden pek emin olamadım. Kullandığım laptop: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ir-bilgisayar-p-HBV00001BZKGA?magaza=Teknorya Sizce kulaklıktan verim alabilir miyim yoksa kendi ses kartı olan Corsair Void Elite mı almalıyım?
halookkk Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #3 Yasar Furkan dedi: Blackshark V2 X kulaklığını almayı düşünüyorum. Fakat kendine ait ses kartı yok o yüzden pek emin olamadım. Kullandığım laptop: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ir-bilgisayar-p-HBV00001BZKGA?magaza=Teknorya Sizce kulaklıktan verim alabilir miyim yoksa kendi ses kartı olan Corsair Void Elite mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... O fiyata kasa toplarımcılar gelmeden.
Yasar Furkan dedi: Blackshark V2 X kulaklığını almayı düşünüyorum. Fakat kendine ait ses kartı yok o yüzden pek emin olamadım. Kullandığım laptop: https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ir-bilgisayar-p-HBV00001BZKGA?magaza=Teknorya Sizce kulaklıktan verim alabilir miyim yoksa kendi ses kartı olan Corsair Void Elite mı almalıyım? Genişletmek için tıkla... O fiyata kasa toplarımcılar gelmeden.
Yasar Furkan Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #4 halookkk dedi: O fiyata kasa toplarımcılar gelmeden. Genişletmek için tıkla... Zaten ben laptopu aldığımda daha ucuzdu ve ekran kartı bulmak imkansız gibiydi.
halookkk dedi: O fiyata kasa toplarımcılar gelmeden. Genişletmek için tıkla... Zaten ben laptopu aldığımda daha ucuzdu ve ekran kartı bulmak imkansız gibiydi.
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Temmuz 2021 #5 Up Eger cevap gelmezse alın. 11 bin tl'lik laptopta dandik ses yongası bulunacak degil
Yasar Furkan Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #6 1card1 dedi: Up Eger cevap gelmezse alın. 11 bin tl'lik laptopta dandik ses yongası bulunacak degil Genişletmek için tıkla... Bence de. Gün içinde sipariş vereceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
1card1 dedi: Up Eger cevap gelmezse alın. 11 bin tl'lik laptopta dandik ses yongası bulunacak degil Genişletmek için tıkla... Bence de. Gün içinde sipariş vereceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Temmuz 2021 #7 Yasar Furkan dedi: Bence de. Gün içinde sipariş vereceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
Yasar Furkan dedi: Bence de. Gün içinde sipariş vereceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
Yasar Furkan Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #8 1card1 dedi: Rica ederim Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama tam sipariş verirken biraz indirim bakayım dedim ve şunu gördüm: Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık Sizce Blackshark V2 X mi yoksa bu mu?
1card1 dedi: Rica ederim Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama tam sipariş verirken biraz indirim bakayım dedim ve şunu gördüm: Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık Sizce Blackshark V2 X mi yoksa bu mu?
1card1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Temmuz 2021 #9 Yasar Furkan dedi: Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama tam sipariş verirken biraz indirim bakayım dedim ve şunu gördüm: Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık Sizce Blackshark V2 X mi yoksa bu mu? Genişletmek için tıkla... Anakartınız iyi, yani V2 X daha performanslı olacaktır.
Yasar Furkan dedi: Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama tam sipariş verirken biraz indirim bakayım dedim ve şunu gördüm: Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Surround Siyah Gaming Kulaklık Sizce Blackshark V2 X mi yoksa bu mu? Genişletmek için tıkla... Anakartınız iyi, yani V2 X daha performanslı olacaktır.
Yasar Furkan Kilopat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #10 1card1 dedi: Anakartınız iyi, yani V2 X daha performanslı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tekrardan
1card1 dedi: Anakartınız iyi, yani V2 X daha performanslı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim tekrardan