Göktuğ Özdemirr Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #11 Hocam benim bütçe sınırı biraz geniş dediğiniz kulaklığı bayağı bir araştıracagım 4000e kadar cıkabilirim zorlasam bütçe olarak. fiyatını etsin yeter
Hocam benim bütçe sınırı biraz geniş dediğiniz kulaklığı bayağı bir araştıracagım 4000e kadar cıkabilirim zorlasam bütçe olarak. fiyatını etsin yeter
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.089 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #12 Göktuğ Özdemirr dedi: Hocam benim bütçe sınırı biraz geniş dediğiniz kulaklığı bayağı bir araştıracagım 4000e kadar cıkabilirim zorlasam bütçe olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam 4000e kulaklık alıp ne yapacaksınız önerdiğim model zaten güzel üzmez sizi 3 yıla kadar. Hatta belki daha uzun. Alın geçin isterseniz
Göktuğ Özdemirr dedi: Hocam benim bütçe sınırı biraz geniş dediğiniz kulaklığı bayağı bir araştıracagım 4000e kadar cıkabilirim zorlasam bütçe olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam 4000e kulaklık alıp ne yapacaksınız önerdiğim model zaten güzel üzmez sizi 3 yıla kadar. Hatta belki daha uzun. Alın geçin isterseniz
Göktuğ Özdemirr Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #13 pcci reis dedi: Hocam 4000e kulaklık alıp ne yapacaksınız önerdiğim model zaten güzel üzmez sizi 3 yıla kadar. Hatta belki daha uzun. Alın geçin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam almışken iyisinden alayım demiştim daha önce bir kulaklık deneyimim yok o yüzden yardımlarınıza muhtacım teşekkürler.
pcci reis dedi: Hocam 4000e kulaklık alıp ne yapacaksınız önerdiğim model zaten güzel üzmez sizi 3 yıla kadar. Hatta belki daha uzun. Alın geçin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam almışken iyisinden alayım demiştim daha önce bir kulaklık deneyimim yok o yüzden yardımlarınıza muhtacım teşekkürler.
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.089 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #14 Göktuğ Özdemirr dedi: Haklısınız hocam almışken iyisinden alayım demiştim daha önce bir kulaklık deneyimim yok o yüzden yardımlarınıza muhtacım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam iyi alışverişler
Göktuğ Özdemirr dedi: Haklısınız hocam almışken iyisinden alayım demiştim daha önce bir kulaklık deneyimim yok o yüzden yardımlarınıza muhtacım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam iyi alışverişler
Göktuğ Özdemirr Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #15 pcci reis dedi: Ne demek hocam iyi alışverişler Genişletmek için tıkla... Hocam bir örneğini atabilir misiniz önerdiğiniz kulaklığın.
pcci reis dedi: Ne demek hocam iyi alışverişler Genişletmek için tıkla... Hocam bir örneğini atabilir misiniz önerdiğiniz kulaklığın.