Blackshark V2 X için ses kartı önerisi

ANL_SZGN3

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Razer BlackShark v2X model kulaklık satın aldım ve acı bir şekilde bilgisayarımın mikrofon jak girişinin çalışmadığını fark ettim. Teknik servise bırakırsam daha beter olacağını düşündüğüm için USB girişli ses kartı satın almaya karar verdim. Bana kulaklık ve mikrofonundan tam verim alabileceğim, ürünüme zarar vermeyecek bir ses kartı önerebilir misiniz? Bütçe olarak 500TL'yi geçmezse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
500 TL ona verene kadar elinizdekini satın sarı sitede 2. el USB modelini alın onlar ses kartlı oluyor zaten hocam.

Hocam 500 TL ses kartına veriyorsunuz V2 X zaten 900 lira. İade edin blackshark V2 alın ses kartıyla birlikte geliyor. Başta bunu almanız gerekirdi bütçeniz varsa.

Kendim V2 USB kullanıyorum, v2X de kullandım fakat o kadar para vermeye gerek yok satıp USB alın. Bunun ses kartı mükemmel.

Hocam 500 TL ses kartına veriyorsunuz v2 x zaten 900 lira. İade edin blackshark v2 alın ses kartıyla birlikte geliyor. Başta bunu almanız gerekirdi bütçeniz varsa
Ben fiyatı sadece maksimum rakam olarak gelecek olan önerileri değerlendirmem için vermiştim. İtopya'dan beş gün önce satın aldım geri iade alacaklarını sanmıyorum içerisinden çıkan driver kodunu dahi kazıdım, harici olarak v2'nin ses kartını satın alma şansım var mı internette bulamadım. Veya ona yakın bir ses kartı önerisi çok iyi olur.

Blackshark v2 nin ses kartını harici olarak bulamazsınız diye biliyorum, ses kartları konusunda çok fikrim yok bir usb ses kartları birde anakarta bağlananlar var, anakarta bağlananların direk anakarta etki ettiği için daha iyi performans verdiğini biliyorum, bu kulaklık için ortalama bir usb ses kartı yeterli kalır mı bilemiyorum bilgili biri yönlendirirse daha isabetli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…