T Termila Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 29 Çözümler 2 19 Haziran 2023 #1 Kulaklığım BlackShark V2 X. Dün kulaklığımda hiçbir sıkıntı yoktu. Bugün eve geldim, kulaklığı açtım ancak mikrofonu çalışmıyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2023
Kulaklığım BlackShark V2 X. Dün kulaklığımda hiçbir sıkıntı yoktu. Bugün eve geldim, kulaklığı açtım ancak mikrofonu çalışmıyor. Sebebi nedir?
Çözüm T T Termila 21 Haziran 2023 qu4ster dedi: Dönüştürücüyü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ayrıca bir dönüştürücü kullanmıyorum. longwayy dedi: Sorunlu bir urune denk gelmissiniz. Aldiginiz yere danisin. Genişletmek için tıkla... Aldığım yere danışmam biraz zor çünkü Amerika'dan geldi longwayy dedi: Sorunlu bir urune denk gelmissiniz. Aldiginiz yere danisin. Genişletmek için tıkla... Sorun kulaklığın mikrofonu aktif etme tuşundaymış, hallettim.
qu4ster dedi: Dönüştürücüyü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ayrıca bir dönüştürücü kullanmıyorum. longwayy dedi: Sorunlu bir urune denk gelmissiniz. Aldiginiz yere danisin. Genişletmek için tıkla... Aldığım yere danışmam biraz zor çünkü Amerika'dan geldi longwayy dedi: Sorunlu bir urune denk gelmissiniz. Aldiginiz yere danisin. Genişletmek için tıkla... Sorun kulaklığın mikrofonu aktif etme tuşundaymış, hallettim.
qu4ster Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 461 Çözümler 1 19 Haziran 2023 #2 Termila dedi: Kulaklığım BlackShark V2 X. Dün kulaklığımda hiçbir sıkıntı yoktu. Bugün eve geldim, kulaklığı açtım ancak mikrofonu çalışmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüyü kullanıyor musunuz ? Artı 0 Eksi
Termila dedi: Kulaklığım BlackShark V2 X. Dün kulaklığımda hiçbir sıkıntı yoktu. Bugün eve geldim, kulaklığı açtım ancak mikrofonu çalışmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücüyü kullanıyor musunuz ?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #3 Sorunlu bir urune denk gelmissiniz. Aldiginiz yere danisin. Artı 0 Eksi
KS KS T Termila Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 29 Çözümler 2 21 Haziran 2023 #4 qu4ster dedi: Dönüştürücüyü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ayrıca bir dönüştürücü kullanmıyorum. longwayy dedi: Sorunlu bir urune denk gelmissiniz. Aldiginiz yere danisin. Genişletmek için tıkla... Aldığım yere danışmam biraz zor çünkü Amerika'dan geldi longwayy dedi: Sorunlu bir urune denk gelmissiniz. Aldiginiz yere danisin. Genişletmek için tıkla... Sorun kulaklığın mikrofonu aktif etme tuşundaymış, hallettim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
qu4ster dedi: Dönüştürücüyü kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ayrıca bir dönüştürücü kullanmıyorum. longwayy dedi: Sorunlu bir urune denk gelmissiniz. Aldiginiz yere danisin. Genişletmek için tıkla... Aldığım yere danışmam biraz zor çünkü Amerika'dan geldi longwayy dedi: Sorunlu bir urune denk gelmissiniz. Aldiginiz yere danisin. Genişletmek için tıkla... Sorun kulaklığın mikrofonu aktif etme tuşundaymış, hallettim.