Az önce kargom geldı mıkrofondan cok az ses gelıyor ses kaydeticisinden vb'de denedım hiç anlasılmıyor mıkrofondan cıkan ses. Ama dönüştürücüyle telefona takıp mıkrofonu denediğimde cok net ve yüksek gelıyor mıkrofondan cıkan ses, eğer kulaklıkta bir sorun olsaydı telefondada mıkrofon cok kötü olurdu diye düşünüyorum.
Uzun uğraslar sonucunda çözdüm aygıt yöneticisi>ses, oyun ve... Ayarları kısmından Realtek'i devre dışı bıraktım ve PC'yi yeniden başlattım. Geri açınca Realtek'i tekrar etkinleştirdim ve sorun çözüldü.
Az önce kargom geldı mıkrofondan cok az ses gelıyor ses kaydeticisinden Vb'de denedım hiç anlasılmıyor mıkrofondan cıkan ses. Ama dönüştürücüyle telefona takıp mıkrofonu denediğimde cok net ve yüksek gelıyor mıkrofondan cıkan ses, eğer kulaklıkta bir sorun olsaydı telefondada mıkrofon cok kötü olurdu diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun reis o zaman yapacak bir şey yok, bir sorunu yoksa bir yerde 2. el olarak sat o kulaklıktan hayır gelmez bende aynı şekilde iade edemedim gittim 4K ya kulaklık aldım senin kararın artık
Uzun uğraslar sonucunda çözdüm aygıt yöneticisi>ses, oyun ve... Ayarları kısmından Realtek'i devre dışı bıraktım ve PC'yi yeniden başlattım. Geri açınca Realtek'i tekrar etkinleştirdim ve sorun çözüldü.