Çözüldü BlackShark V2 X mikrofonundan az ses geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mert0011

Decapat
Az önce kargom geldı mıkrofondan cok az ses gelıyor ses kaydeticisinden vb'de denedım hiç anlasılmıyor mıkrofondan cıkan ses. Ama dönüştürücüyle telefona takıp mıkrofonu denediğimde cok net ve yüksek gelıyor mıkrofondan cıkan ses, eğer kulaklıkta bir sorun olsaydı telefondada mıkrofon cok kötü olurdu diye düşünüyorum.

Çözüm
Uzun uğraslar sonucunda çözdüm aygıt yöneticisi>ses, oyun ve... Ayarları kısmından Realtek'i devre dışı bıraktım ve PC'yi yeniden başlattım. Geri açınca Realtek'i tekrar etkinleştirdim ve sorun çözüldü.
Az önce kargom geldı mıkrofondan cok az ses gelıyor ses kaydeticisinden Vb'de denedım hiç anlasılmıyor mıkrofondan cıkan ses. Ama dönüştürücüyle telefona takıp mıkrofonu denediğimde cok net ve yüksek gelıyor mıkrofondan cıkan ses, eğer kulaklıkta bir sorun olsaydı telefondada mıkrofon cok kötü olurdu diye düşünüyorum.

Benım v2X kulaklığımda aynı şekilde hiçbir çözümünü bulamadım iade edip az bir şey ekleyip Corsair HS80 al.

Uzun uğraslar sonucunda çözdüm aygıt yöneticisi>ses, oyun ve... Ayarları kısmından Realtek'i devre dışı bıraktım ve PC'yi yeniden başlattım. Geri açınca Realtek'i tekrar etkinleştirdim ve sorun çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı