Blackshark V2 X ve ASUS B550M-A/CSM uyumlu mu?

zavicefta

Hectopat
Anakartın kutusundaki ses özelliklerine baktığımda Realtek ALC887 7.1 Kanallı Yüksek Çözünürlüklü Ses CODEC yazıyor ve bu özelliğin desteklenmesi için ön panelde HD ses modülü bulunan bir kasa gereklidir ibaresi var. Kasam FSP CMT192. Tüm sistemi topladım sadece kulaklığa karar veremedim. Forumda da sıkça bu kulaklık önerilmiş, şimdiden teşekkür ediyorum.

Bende de B550 bir anakart var ve V2 X modelini satın aldım. Gelecek. Performansından memnun musunuz?
Müzik ve oyun performansı benim için çok iyi. Mikrofon ayarlarına hiç dokunmadım arkadaşlarım sesimin çok iyi geldiğini söylüyorlar. Kafayı sıkan bir yapısı yok bu zamana kadar hiç terletmedi de. Sadece dışarı ses vermesi rahatsız edebilir sizi. Full seste kullanırsanız dışarı ses veriyor tabii diğer kulaküstü kulaklarıda da böyle bir durum olabilir benim ilk kulaklığım olduğu için deneyimim bu şekilde.

Müzik ve oyun performansı benim için çok iyi. Mikrofon ayarlarına hiç dokunmadım arkadaşlarım sesimin çok iyi geldiğini söylüyorlar. Kafayı sıkan bir yapısı yok bu zamana kadar hiç terletmedi de. Sadece dışarı ses vermesi rahatsız edebilir sizi. Full seste kullanırsanız dışarı ses veriyor tabii diğer kulaküstü kulaklarıda da böyle bir durum olabilir benim ilk kulaklığım olduğu için deneyimim bu şekilde.
Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı