Sirlen Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #11 Okan Demiray dedi: Void'i fazla kullanamadım 1 2 gün kullandım şu an V2X kullanıyorum şahsi görüşüm V2X daha iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Okan Demiray dedi: Void'i fazla kullanamadım 1 2 gün kullandım şu an V2X kullanıyorum şahsi görüşüm V2X daha iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 15 Haziran 2023 #12 Sirlen dedi: ALC1220 ses yongası var iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ses yongan buysa V2X daha iyi sonuçlar verebilir.
Sirlen dedi: ALC1220 ses yongası var iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ses yongan buysa V2X daha iyi sonuçlar verebilir.
Sirlen Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #13 PontiffSulyvahn dedi: Ses yongan buysa V2X daha iyi sonuçlar verebilir. Genişletmek için tıkla... Peki rahatlık konusunda hangisi daha iyidir? Corsair Void Elite 390 gram olduğu için uzun kullanımda ağırlığı rahatsız eder mi? Okan Demiray dedi: Void'i fazla kullanamadım 1 2 gün kullandım şu an V2X kullanıyorum şahsi görüşüm V2X daha iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha rahattır? Günümün büyük bir kısmı kulaklıkla geçeceği için rahat olması çok önemli. Son düzenleme: 15 Haziran 2023
PontiffSulyvahn dedi: Ses yongan buysa V2X daha iyi sonuçlar verebilir. Genişletmek için tıkla... Peki rahatlık konusunda hangisi daha iyidir? Corsair Void Elite 390 gram olduğu için uzun kullanımda ağırlığı rahatsız eder mi? Okan Demiray dedi: Void'i fazla kullanamadım 1 2 gün kullandım şu an V2X kullanıyorum şahsi görüşüm V2X daha iyi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha rahattır? Günümün büyük bir kısmı kulaklıkla geçeceği için rahat olması çok önemli.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 15 Haziran 2023 #14 Sirlen dedi: Peki rahatlık konusunda hangisi daha iyidir? Corsair Void Elite 390 gram olduğu için uzun kullanımda ağırlığı rahatsız eder mi? Hangisi daha rahattır? Günümün büyük bir kısmı kulaklıkla geçeceği için rahat olması çok önemli. Genişletmek için tıkla... Beni etmiyor açıkçası ama V2X hakkında bilgim yok ama.
Sirlen dedi: Peki rahatlık konusunda hangisi daha iyidir? Corsair Void Elite 390 gram olduğu için uzun kullanımda ağırlığı rahatsız eder mi? Hangisi daha rahattır? Günümün büyük bir kısmı kulaklıkla geçeceği için rahat olması çok önemli. Genişletmek için tıkla... Beni etmiyor açıkçası ama V2X hakkında bilgim yok ama.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 15 Haziran 2023 #15 Sirlen dedi: Peki rahatlık konusunda hangisi daha iyidir? Corsair Void Elite 390 gram olduğu için uzun kullanımda ağırlığı rahatsız eder mi? Hangisi daha rahattır? Günümün büyük bir kısmı kulaklıkla geçeceği için rahat olması çok önemli. Genişletmek için tıkla... Bende en ağır migren var, V2X sıkıntı çıkartmıyor bana.
Sirlen dedi: Peki rahatlık konusunda hangisi daha iyidir? Corsair Void Elite 390 gram olduğu için uzun kullanımda ağırlığı rahatsız eder mi? Hangisi daha rahattır? Günümün büyük bir kısmı kulaklıkla geçeceği için rahat olması çok önemli. Genişletmek için tıkla... Bende en ağır migren var, V2X sıkıntı çıkartmıyor bana.
Sirlen Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #16 PontiffSulyvahn dedi: Beni etmiyor açıkçası ama V2X hakkında bilgim yok ama. Genişletmek için tıkla... Okan Demiray dedi: Bende en ağır migren var, V2X sıkıntı çıkartmıyor bana. Genişletmek için tıkla... Tamamdır usbli hali çıkmış ama ses kartı var mı bilmiyorum. Bilginiz var mıdır? Razer BlackShark V2 X USB Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
PontiffSulyvahn dedi: Beni etmiyor açıkçası ama V2X hakkında bilgim yok ama. Genişletmek için tıkla... Okan Demiray dedi: Bende en ağır migren var, V2X sıkıntı çıkartmıyor bana. Genişletmek için tıkla... Tamamdır usbli hali çıkmış ama ses kartı var mı bilmiyorum. Bilginiz var mıdır? Razer BlackShark V2 X USB Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 15 Haziran 2023 #17 Sirlen dedi: Tamamdır usbli hali çıkmış ama ses kartı var mı bilmiyorum. Bilginiz var mıdır? Razer BlackShark V2 X USB Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Sürücü aynı galiba o zaman iyidir.
Sirlen dedi: Tamamdır usbli hali çıkmış ama ses kartı var mı bilmiyorum. Bilginiz var mıdır? Razer BlackShark V2 X USB Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Sürücü aynı galiba o zaman iyidir.
Sirlen Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #18 Okan Demiray dedi: Sürücü aynı galiba o zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır rahatsız etmiyorsam bir sorum daha var pedler deri olduğu için soyuluyor mu?
Okan Demiray dedi: Sürücü aynı galiba o zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır rahatsız etmiyorsam bir sorum daha var pedler deri olduğu için soyuluyor mu?
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 16 Haziran 2023 #19 Sirlen dedi: Tamamdır rahatsız etmiyorsam bir sorum daha var pedler deri olduğu için soyuluyor mu? Genişletmek için tıkla... Soyulma ve benzeri bir deformasyon yok hiç.
Sirlen dedi: Tamamdır rahatsız etmiyorsam bir sorum daha var pedler deri olduğu için soyuluyor mu? Genişletmek için tıkla... Soyulma ve benzeri bir deformasyon yok hiç.