BlackShark V2 X vs Havit H2002p

vehb

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selam. Razer BlackShark V2 X 3.5mm jacka sahip kulaklığı almakmı daha mantıklı yoksa kendinden ses kartlı USB Havit Gamenote H2002p mi almalıyım. Arada aman aman bir ses farkı var mı para farkına değer mi? Aynı zamanda 3.5 mm jackı ASUS Prime B660M-A D4 anakartına taktığımda alacağım verim maksimum olur mu? (yani anakartın dahili ses kartı kulaklığı verimli çalıştırmak için yeterli olur mu?) bu ürünler dışında 1000₺-2000₺ arası önerebileceğiniz kulaklıklar varsa yazar mısınız?

Havit almayın. Ben aldım bir gün kullanıp değişime göndermek zorunda kaldım. Şu an mağazada, bakalım değişecek mi. Ayrıca Razer dururken Havit neymiş?

Havit almayın. Ben aldım bir gün kullanıp değişime göndermek zorunda kaldım. Şu an mağazada, bakalım değişecek mi? Ayrıca Razer dururken Havit neymiş?

Ne oldu hocam ne sorun yaşadınız? Razer BlackShark v2X değmez o fiyata artık.

Havit almayın. Ben aldım bir gün kullanıp değişime göndermek zorunda kaldım. Şu an mağazada, bakalım değişecek mi. Ayrıca Razer dururken Havit neymiş?
Haklısın ama fiyat farkıda çok fazla. Zaten razer'ı alırsam 2. El temiz alacağım

Ben de BlackShark V2 PRO kullanıyorum, güzeldir iyidir hoştur diye aldım ama potansiyometresi dandik, mikrofonu kötü, rahat değil vesaire vesaire.

Önceden Sharkoon ER40 kullanıyordum, Razer dururken Sharkoon neymiş diye istemsizce düşündüğüm oluyordu ki düşüncem V2 PRO'yu kullanınca değişti. Rezalet bir kulaklıkmış, yani X dururken Y de neymiş dememek, modele göre bakmak gerekiyormuş.

Hatalı ürün gelmiş olabilir, Razer'da da Logitech'te de diğer markalarda da olabilen bir durum. Tüm markayı kötülemek biraz abes kaçıyor.

Razer blackshark V2 ve V2 X artık nedense anormal pahalı.

Razer V2X ses kartı gerektiren bir kulaklık değil çünkü sürücüsü kaliteli değil. Her anakartta kullanabilirsin yeter ki ses kartı iyi izole edilmiş olsun yoksa PC içindeki parçaların sesleri kulaklığa gürültü olarak yansıyabiliyor bunun da V2X ile ilgisi yok tüm 3.5mm'ler için geçerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…