Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Merhaba yazılımını arıyorum. Ama ayrıca 7.1 için için bir kod gerekiyormuş. Bunu nereden bulacağım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Merhaba yazılımını arıyorum. Ama ayrıca 7.1 için için bir kod gerekiyormuş. Bunu nereden bulacağım acaba?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #2 Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com
Razer Synapse 4: Advanced Device Control and Lighting Software | Razer United States Razer Synapse 4 offers improved speed, smarter features, and a reimagined user interface for a seamless gaming adventure. Download now! www.razer.com
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 3 Temmuz 2023 #3 Shwtds dedi: Merhaba yazılımını arıyorum. Ama ayrıca 7.1 için için bir kod gerekiyormuş. Bunu nereden bulacağım acaba? Genişletmek için tıkla... Ürünün kutusunun içinde bir kağıt var. Onun üstünde yazıyor kod.
Shwtds dedi: Merhaba yazılımını arıyorum. Ama ayrıca 7.1 için için bir kod gerekiyormuş. Bunu nereden bulacağım acaba? Genişletmek için tıkla... Ürünün kutusunun içinde bir kağıt var. Onun üstünde yazıyor kod.
Shwtds Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 712 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #4 Tearz dedi: Ürünün kutusunun içinde bir kağıt var. Onun üstünde yazıyor kod. Genişletmek için tıkla... Peki bu kulaklık pedinin içinde hikayesi doğru mudur?
Tearz dedi: Ürünün kutusunun içinde bir kağıt var. Onun üstünde yazıyor kod. Genişletmek için tıkla... Peki bu kulaklık pedinin içinde hikayesi doğru mudur?
Gabe Newell Kilopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #5 Shwtds dedi: Peki bu kulaklık pedinin içinde hikayesi doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, "seri no" için kulaklık pedini çıkarmanız gerekmektedir. Kullanım kılavuzundan bunu teyit edebilirsiniz. Çıkan "seri no"yu Razer'ın sitesine ürününüzü kaydederken yazın ve e-postanıza etkinleştirme kodu gelecek.
Shwtds dedi: Peki bu kulaklık pedinin içinde hikayesi doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, "seri no" için kulaklık pedini çıkarmanız gerekmektedir. Kullanım kılavuzundan bunu teyit edebilirsiniz. Çıkan "seri no"yu Razer'ın sitesine ürününüzü kaydederken yazın ve e-postanıza etkinleştirme kodu gelecek.