BlackShark V2'nin sahte olduğu nasıl anlaşılır?

Muhammed yldz

Decapat
Daha fazla  
2 gün önce Hazır Sistemler ve Oyun Bilgisayarı için Sinerji Bilgisayarden Razer BlackShark V2 sipariş etmiştim bugün elime ulaştı Check the RazerCare Warranty Eligibility for your Purchase sitesinden orijinal mi diye baktım seri numarasını girdiğimde hata verdi.

1684867996380.png

Ürün sahte olabilir mi? USB ses kartını taktığımda Razer Synapse de ses kartı olarak gözüküyor.

1684868263819.png

Ama kulaklığın jakını taktığımda bir şey gözükmüyor.

1684867996380.png

1684868263819.png

Emin değilim. Seri numarası ülkeden ülkeye değişebilir, görselde de öyle diyor zaten. İlk kez böyle bir şey için şüphe duyanı gördüm açıkçası. Neden şüphe duydunuz ?
razer seri numarasıyla ilgili başka konulara baktım seri numarası yanlışsa sahtedir falan demişler

Emin değilim. Seri numarası ülkeden ülkeye değişebilir, görselde de öyle diyor zaten. İlk kez böyle bir şey için şüphe duyanı gördüm açıkçası. Neden şüphe duydunuz ?
Evet sahte olup olmadığına bakmanıza gerek yok zaten Sinerji üzerinden almışsınız. Belki yanlış kodu vesaire girmişsinizdir.

razer seri numarasıyla ilgili başka konulara baktım seri numarası yanlışsa sahtedir falan demişler
Sahteyse malzeme kalitesinden falan belli olması lazım. Sizdeki ürünün kalitesi nasıl?

Evet sahte olup olmadığına bakmanıza gerek yok zaten Sinerji üzerinden almışsınız. Belki yanlış kodu vesaire girmişsinizdir.
Doğru kodu girdiğimden eminim.
Sahteyse malzeme kalitesinden falan belli olması lazım. Sizdeki ürünün kalitesi nasıl?
kalitesinde sorun yok gibi ama başka forumlarda bazı çakmaları anlamak zor olabilir yazmışlardı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı