BlackShark v2X alınır mı?

Vınnnn

Kilopat
İfadeler: YLN

Bu fiyata alınır mı bilmem ama 1 yıldır bizzat kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı çok memnunum normalde her kulak üstü kulaklığa takamayan biriyim başımı ağrıtır midem bulanır ama bu çok rahat ve konforlu ses kasma konusunda da gayet iyi, Razer ID'ye kayıt edince sanal 7.1 yazılımını veriyor kısacası bu fiyatta daha iyisini bulabilir misin bilmiyorum ama genel olarak alınır.

Tam olarak bu kulaklığı kullanıyorum sanırsam 2 yıl falan oluyor mikrofon ve ses kalitesi olarak gayet memnunum, daha iyisi var mı bilmiyorum ama öneririm severek kullanmaktayım. Sesleri çok iyi kesiyor dış dünya ile iziniz kalmıyor ve çok rahat bir kulaklık, hafif terletmeye meyilli sadece, sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Bende bu bütçede HS55 ile bunun arasında kalmıştım ve HS55'e karar vermiştim. Fakat bununda çok iyi olduğunu söylüyorlar.
HS55 modelini biliyorsanız o mu bu mu sizce? Klavye ve faremde Corsair olacak o yüzden HS55 modeline karar vermiştim birde V2X'te ses kartı yok falan muhabbetleri vardı tam olarak bilmiyorum.

V2X öneririm bende Corsair mouse kullanıyordum eskiden ve bu şekilde düşünmüştüm, vazgeçtip bu kulaklığı aldım çok memnunum. Ve arkadaşımda HS55 vardı 1 kere takma fırsatım oldu v2X çok daha rahat hissettirmişti. Hem daha hafif bir kulaklık.

Deneyim ile konuşuyorum, farklı kulaklıklar deneyimlemedim ancak şöyle söyleyebilirim;
Uzun kullanımda ağrıtıyor,
sıcak havalarda terletiyor,
Ses yalıtımı çok güzel,
Sesleri çok güzel veriyor, çok güzel ses kasılıyor.
Mikrofonu gayet yeterli.
Öyle yani, güzel. O bütçeye daha iyi kulaklık var mıdır bilmem ama bu üzmez diye düşünüyorum.

Cevaplarınız için sağ olun. Arkadaşım adına açmıştım, kararsız kalmıştı. Onun sorununu çözdünüz. Teşekkürler, iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…