Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.304 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 11 Şubat 2024 #1 Bende var bu kulaklık ama arada bir cızırtı yapıyor sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2024
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 11 Şubat 2024 #2 Normal olduğunu düşünüyorum çok aşırıysa bir sorun vardır garanti servisine gidebilirsiniz.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 11 Şubat 2024 #3 Nasıl bir cızırtı hocam? biraz daha detaylı açıklayabilir misiniz?
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.304 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 16 Şubat 2024 #4 UlughBeg dedi: Rtı hocam? Biraz daha detaylı açıklayabilir mis. Genişletmek için tıkla... Kaan Diktaş dedi: Normal olduğunu düşünüyorum çok aşırıysa bir sorun vardır garanti servisine gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaan Diktaş dedi: Normal olduğunu düşünüyorum çok aşırıysa bir sorun vardır garanti servisine gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dii diye ses çıkıyor hoparlördeyken PC hafif kasma yapıyorken ama sorunu çözdüm Chrome da sorun var sanırsam arada kasıyor ondan yapıyor sanırsam başka tarayıcıda şu anlık bu ses yok.
UlughBeg dedi: Rtı hocam? Biraz daha detaylı açıklayabilir mis. Genişletmek için tıkla... Kaan Diktaş dedi: Normal olduğunu düşünüyorum çok aşırıysa bir sorun vardır garanti servisine gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kaan Diktaş dedi: Normal olduğunu düşünüyorum çok aşırıysa bir sorun vardır garanti servisine gidebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dii diye ses çıkıyor hoparlördeyken PC hafif kasma yapıyorken ama sorunu çözdüm Chrome da sorun var sanırsam arada kasıyor ondan yapıyor sanırsam başka tarayıcıda şu anlık bu ses yok.