zLxntea Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2023 #1 MSI A320M Pro anakartım var sanırsam ses yongası çok kötü. Bu yüzden harici ses kartı bakıyorum, bütçem maksimum 350TL önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023
MSI A320M Pro anakartım var sanırsam ses yongası çok kötü. Bu yüzden harici ses kartı bakıyorum, bütçem maksimum 350TL önerilerinizi bekliyorum.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.911 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 zLxntea dedi: MSI A320M Pro anakartım var sanırsam ses yongası çok kötü. Bu yüzden harici ses kartı bakıyorum, bütçem maksimum 350TL önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Jack girişlerinin taktiginda kulaklık çalışmıyor mu?
zLxntea dedi: MSI A320M Pro anakartım var sanırsam ses yongası çok kötü. Bu yüzden harici ses kartı bakıyorum, bütçem maksimum 350TL önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Jack girişlerinin taktiginda kulaklık çalışmıyor mu?
zLxntea Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ağustos 2023 #3 tahtakapı dedi: Jack girişlerinin taktiginda kulaklık çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor fakat kalite berbat.
tahtakapı dedi: Jack girişlerinin taktiginda kulaklık çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor fakat kalite berbat.
TuPyke Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #4 zLxntea dedi: Çalışıyor fakat kalite berbat. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu nasıl çözdünüzmü aynı sorunu şuan yaşıyorum, ses kartı aldınızmı aldıysanız nekadar acaba?
zLxntea dedi: Çalışıyor fakat kalite berbat. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu nasıl çözdünüzmü aynı sorunu şuan yaşıyorum, ses kartı aldınızmı aldıysanız nekadar acaba?
zLxntea Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ağustos 2025 #5 TuPyke dedi: Hocam sorunu nasıl çözdünüzmü aynı sorunu şuan yaşıyorum, ses kartı aldınızmı aldıysanız nekadar acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu kulaklıgı iade ederek çözdüm.
TuPyke dedi: Hocam sorunu nasıl çözdünüzmü aynı sorunu şuan yaşıyorum, ses kartı aldınızmı aldıysanız nekadar acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu kulaklıgı iade ederek çözdüm.
TuPyke Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #6 zLxntea dedi: Hocam sorunu kulaklıgı iade ederek çözdüm. Genişletmek için tıkla... Bende aynısını yaptım 0 sıkıntı
zLxntea dedi: Hocam sorunu kulaklıgı iade ederek çözdüm. Genişletmek için tıkla... Bende aynısını yaptım 0 sıkıntı