BlackShark V2X için ses kartı önerisi

Kohster

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Razer Battle bundle satın aldım. Kulaklığı beğendim ancak mikrofonu konusunda sıkıntı yaşıyorum. Ne kadar bütün ayarları fullesem de Discord'da ve ses kayıt programında sesim çok az gidiyor. Anakartım "Gigabyte A320M-H" modeli. Ses driverlarını da güncelledim. Son çare olarak jaktan USB'ye ses kartlı dönüştürücü almayı düşünüyorum. Farklı bir çözüm öneriniz var mıdır?

Ugreen Ses Kartı

Bir yıldan uzun süredir bunu kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Özellikle mikrofon ve görüşme kalitesi muazzam.

Hocam birkaç farklı konuda da bu öneriyi gördüm ancak o fiyata ses kartı almak yerine kulaklığı iade edip ses kartlı kulaklık almak daha mantıklı değil midir? 700TL gibi bir fiyata geliyor.

Hocam birkaç farklı konuda da bu öneriyi gördüm ancak o fiyata ses kartı almak yerine kulaklığı iade edip ses kartlı kulaklık almak daha mantıklı değil midir? 700TL gibi bir fiyata geliyor.

Bütçenize bağlı hocam. V2 X bütçesinin üstünde iş gören bir alet çünkü. Ben Sennheiser Game Zero ile eşledim bu attığım ürünü ki beslenme durumu nispeten daha zor V2 X'e göre, sonuçlarından oldukça memnunum.

Anladım, son çare olarak tabi ki değerlendirip alacağım ancak aklıma takılan konu mikrofondan az ses gitmesi gibi konulara çare olacak mıdır bu ürün?

Anladım, son çare olarak tabi ki değerlendirip alacağım ancak aklıma takılan konu mikrofondan az ses gitmesi gibi konulara çare olacak mıdır bu ürün?

Açıkçası bende oldu. Onboard yongam ve PCIe ses kartım ile pek anlaşamamıştı kulaklığım mikrofon konusunda, bunu aldım Creative App üstünden aşırı basit bir iki ayar yaptım fısıldasam bile duyuluyor.

Peki teşekkür ederim hocam. Değerlendireceğim önerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…