Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Merhaba, ben BlackShark V2 X aldım 32 Bit destekliyor ama 16 bit daha üstü yok. Nasıl yükselteceğim?
Flawsome Megapat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 Zyplux dedi: Merhaba, ben BlackShark V2 X aldım 32 Bit destekliyor ama 16 bit daha üstü yok. Nasıl yükselteceğim? Genişletmek için tıkla... 32 Bit desteklediğine dair bir bilgi bulamadım ben ama, iletebilir misiniz?
Zyplux dedi: Merhaba, ben BlackShark V2 X aldım 32 Bit destekliyor ama 16 bit daha üstü yok. Nasıl yükselteceğim? Genişletmek için tıkla... 32 Bit desteklediğine dair bir bilgi bulamadım ben ama, iletebilir misiniz?
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #3 Flawsome dedi: 32 Bit desteklediğine dair bir bilgi bulamadım ben ama, iletebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maksimum kaç destekliyor hocam bu kulaklık 32 Bit diye biliyorum.
Flawsome dedi: 32 Bit desteklediğine dair bir bilgi bulamadım ben ama, iletebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Maksimum kaç destekliyor hocam bu kulaklık 32 Bit diye biliyorum.
Flawsome Megapat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 Zyplux dedi: Maksimum kaç destekliyor hocam bu kulaklık 32 Bit diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir konu buldum reddit'te. Razer'in bir çok kulaklığında 16bit üstü olmadığını yazıyor.
Zyplux dedi: Maksimum kaç destekliyor hocam bu kulaklık 32 Bit diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir konu buldum reddit'te. Razer'in bir çok kulaklığında 16bit üstü olmadığını yazıyor.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #5 Flawsome dedi: Şöyle bir konu buldum Reddit'te. Razer'in birçok kulaklığında 16bit üstü olmadığını yazıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim 16 bit iyi midir?
Flawsome dedi: Şöyle bir konu buldum Reddit'te. Razer'in birçok kulaklığında 16bit üstü olmadığını yazıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim 16 bit iyi midir?
Flawsome Megapat Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 566 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #6 Zyplux dedi: Anladım hocam teşekkür ederim 16 bit iyi midir? Genişletmek için tıkla... Arada çok bir fark göremezsiniz hocam. Razer 16Bit'i zaten standart olarak kulaklıklarının çoğunda kullanıyor.
Zyplux dedi: Anladım hocam teşekkür ederim 16 bit iyi midir? Genişletmek için tıkla... Arada çok bir fark göremezsiniz hocam. Razer 16Bit'i zaten standart olarak kulaklıklarının çoğunda kullanıyor.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #7 Flawsome dedi: Arada çok bir fark göremezsiniz hocam. Razer 16Bit'i zaten standart olarak kulaklıklarının çoğunda kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
Flawsome dedi: Arada çok bir fark göremezsiniz hocam. Razer 16Bit'i zaten standart olarak kulaklıklarının çoğunda kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.597 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 23 Şubat 2024 #8 Zyplux dedi: Anladım hocam teşekkür ederim 16 bit iyi midir? Genişletmek için tıkla... 16 bit 44.1 KHz zaten çoğu orijinal CD'li albümün kalitesi demek. Kullandığımız Spotify, YouTube vs içerikler için yeter de artar bile 16 bit.
Zyplux dedi: Anladım hocam teşekkür ederim 16 bit iyi midir? Genişletmek için tıkla... 16 bit 44.1 KHz zaten çoğu orijinal CD'li albümün kalitesi demek. Kullandığımız Spotify, YouTube vs içerikler için yeter de artar bile 16 bit.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.666 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #9 Merdt dedi: 16 bit 44.1 KHz zaten çoğu orijinal CD'li albümün kalitesi demek. Kullandığımız Spotify, YouTube vs içerikler için yeter de artar bile 16 bit. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim hocam.
Merdt dedi: 16 bit 44.1 KHz zaten çoğu orijinal CD'li albümün kalitesi demek. Kullandığımız Spotify, YouTube vs içerikler için yeter de artar bile 16 bit. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim hocam.