SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 18 Haziran 2023 #1 Razer BlackShark V2 X kulaklık ile kullanacağım. Bu ses kartı nasıldır yoksa BlackShark V2 USB mi almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023
Razer BlackShark V2 X kulaklık ile kullanacağım. Bu ses kartı nasıldır yoksa BlackShark V2 USB mi almalıyım?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 18 Haziran 2023 #2 Kullanılır. Ben kullanıyorum sorun yaşamadım.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 18 Haziran 2023 #3 Berkay Kiraz dedi: Kullanılır. Ben kullanıyorum sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Memnun musun ses kalitesi nasıl yoksa kulaklığın USB olan versiyonu daha mı iyi performans verir.
Berkay Kiraz dedi: Kullanılır. Ben kullanıyorum sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Memnun musun ses kalitesi nasıl yoksa kulaklığın USB olan versiyonu daha mı iyi performans verir.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 18 Haziran 2023 #4 SENTOKI dedi: Memnun musun ses kalitesi nasıl yoksa kulaklığın USB olan versiyonu daha mı iyi performans verir. Genişletmek için tıkla... Memnunum. Gerek yok bence.
SENTOKI dedi: Memnun musun ses kalitesi nasıl yoksa kulaklığın USB olan versiyonu daha mı iyi performans verir. Genişletmek için tıkla... Memnunum. Gerek yok bence.