BlackShark V2X sağlam mıdır?

Bütçe
1000

ghostsniper26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac GTX 1060 6gb AMP! Edition
Ryzen 5 2600
2X8 3000Mhz ram
Asus B350M-A
Merhaba benim 1-2 yıl sonra patlamayacak (düzgün kullanımda şans faktörünü katmadan) bir kulaklığa ihtiyacım var. Önceden Trust Blizz kullanıyordum ses kalitesi hoşuma gayet de gidiyordu fakat 2-3 defa bozuldu ben de yeni kulaklık almaya karar verdim. Yaklaşık 800-1000TL arasında bir bütçem var Black shark V2 X bana gerçekten çok önerildi ses, mikrofon kalitesi takdire şayan fakat yakında bozulma ihtimali veya kablosunun değiştirilememesi beni tedirgin ediyor. Bana ne önerebilirsiniz?
Not: Ses kalitesi önceki kulaklığımdan daha iyi olsa yeter, telefonda da kullanabilmek istiyorum.

Hocam ben de almayı düşündüm fakat pek sağlam gözükmüyor.Hyperx Cloud 2 tavsiye ederim aktif olarak kullanıyorum.

Pişman etmez. 500 TL çıkarsanız abisi V2 modelini alabilirsiniz ama az bir para değil elbette.

Hocam ben de almayı düşündüm fakat pek sağlam gözükmüyor.Hyperx Cloud 2 tavsiye ederim aktif olarak kullanıyorum.
350 TL fark var hocam. Cloud 2 için bütçe arttırılacaksa 100 TL falan daha arttırılıp V2 almak çok çok daha iyidir.

Alınır, gayet sağlamdır. @erme hocam kullanıyordu, deneyimlerini aktarabilir.

aklımda arctis serisi vardı en azından sağlamdır veya kablo değiştirebilirim diye fakat herkes bunun sesi daha iyi bunun mici daha iyi derken aklım bayağı bir karıştı ne alsam gönlüm rahat olmayacak, indirimlerde düzgün fiyata bulursam hyperx cloud 2 bakmayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde de oyun için iyi müzik için kötü bir kulaklık diye gördüm aşırı kararsızım

Hocam BlackShark V2 daha iyidir. (X olandan bahsetmiyorum.)

Hocam BlackShark V2 daha iyidir. (X olandan bahsetmiyorum.)
evet iyidir fakat benim bütçem 800-1000 bandında olduğu için v2 1500 den başladığı için düşünmüyorum bile (cloud 2 1200e olduğu indirimde de 1000 altına düşeceğini tahmin ettiğim için pek bir şey diyemiyorum)

Belli olmaz V2 de düşebilir takip edin.

İyi bir ürün. Kullanıyorum birkaç aydır ve memnunum. Konforlu ve uzun kullanımda ağrı yapmıyor. Malzeme kalitesi tatminkar ve ele alınca kaliteli hissettiriyor.

Kablosu sizce nasıl dayanıklı mı bükülüse falan sıkıntı çıkarıyor mu kablo bayağı bir ince bende de var bükülecek içten kopacak cart curt korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…