BlackShark v2X ses yankı yapıyor

Ewmirk1

Hectopat
Yer
Adana
Kulaklığı yeni aldım, Valoran'ta oynarken arkadaşım ses yankısı olduğunu söyledi. Nasıl çözebilirim?

Fiziksel mi yazılımsal mı onu çözmek gerekir, sinir bozucu bir konu. Mikrofon hassasiyetini arttırıp, senin konuşma sesini algılayacak yüksekliğe çekersen, kulaklıktan mikrofona gelen ses geçişlerini engelleyebilirsin.

eğer sorun yazılımsal ise açıkcası o konu hakkında yeterli bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemem.

Arkadaşının kulaklığından olabilir ama bu sorun ile alakalı internette epey konu var.

Mikrofonun gürültü engellemesini aç veya mikrofonu kulaklığın hoparlörlerinden uzak tutmaya çalış.

Mikrofonun gürültü engellemesini aç veya mikrofonu kulaklığın hoparlörlerinden uzak tutmaya çalış.
Mikrofon hassasiiyetini ayarlamayı deneyin.
Mikrofon ses hassasiyetini azalttım o şekilde sorun çözüldü.
Ancak bir sorum daha var. Kulaklığım bilgisayara bağlı şekildeyken bilgisayarı kapatıyorum, ertesi gün aynı şekilde kulaklık bilgisayara bağlı o şekilde açıyorum ama bilgisayar kulaklığı otomatik görmüyor illa çıkar tak yapmam gerekiyor. Bu sorunu çözebilir miyim?

O sorun bütün kulaklıklarda var hocam.

Mikrofon ses hassasiyetini nasıl azalttınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…