B Bankerr Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2023 #1 Kulaklığımı zor da olsa bir şekilde kurdum ama kendi sesim bana geri geliyor. Bunu nasıl çözebilirim? Kulaklığım Razer BlackShark V2X. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2023
Kulaklığımı zor da olsa bir şekilde kurdum ama kendi sesim bana geri geliyor. Bunu nasıl çözebilirim? Kulaklığım Razer BlackShark V2X.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.945 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #2 Ses kartınız çok kalitesiz ise o öyle oluyor diye biliyorum ben.
B Bankerr Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2023 #3 berat3636 dedi: Ses kartınız çok kalitesiz ise o öyle oluyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ses kartım yok hocam anakartın kendi şeyinden olabilir mi eğer biliyorsanız nasıl düzelteceğim?
berat3636 dedi: Ses kartınız çok kalitesiz ise o öyle oluyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ses kartım yok hocam anakartın kendi şeyinden olabilir mi eğer biliyorsanız nasıl düzelteceğim?
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.945 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #4 Bankerr dedi: Ses kartım yok hocam anakartın kendi şeyinden olabilir mi eğer biliyorsanız nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Maalesef düzeltme yok diye biliyorum. Bahsettiğim anakartınıza gömülü olan ses kartı. Ugreen gibi kaliteli markalardan ses kartı alabilirsiniz.
Bankerr dedi: Ses kartım yok hocam anakartın kendi şeyinden olabilir mi eğer biliyorsanız nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Maalesef düzeltme yok diye biliyorum. Bahsettiğim anakartınıza gömülü olan ses kartı. Ugreen gibi kaliteli markalardan ses kartı alabilirsiniz.
B Bankerr Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ağustos 2023 #5 Arkadaşlar düzelttim kasanın ön tarafındaki tek girişli jak yuvasına taktığım için öyle olmuş.