5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 18 Haziran 2024 #11 Sparkyy dedi: Hocam HS65'i pedlerden dolayı pek istemiyorum açıkçası, suni deri olması ve değişmemesi beni v2X'e itiyor. İtopya'da var hocam. Genişletmek için tıkla... Aralarında ses konusunda pek bir fark yok. FPS oyuncusuyum oyuncuların ayak sesleri noktası noktasına anlaşılıyor rahat bir şey istiyorsan v2X al geç.
Sparkyy dedi: Hocam HS65'i pedlerden dolayı pek istemiyorum açıkçası, suni deri olması ve değişmemesi beni v2X'e itiyor. İtopya'da var hocam. Genişletmek için tıkla... Aralarında ses konusunda pek bir fark yok. FPS oyuncusuyum oyuncuların ayak sesleri noktası noktasına anlaşılıyor rahat bir şey istiyorsan v2X al geç.
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #12 yzb_soner dedi: HS65'i nereden buldun 1700 TL'ye. FPS oyunlarinda nasıl. Genişletmek için tıkla... Sağdan veya soldan sesleri çok net alabiliyorum. Ses kalitesi dediğim gibi gayet güzel ama şöyle bir bilgi veriyim tek bir uygulaması var 7.1 açmak için sadece onun dışında özelleştirme gibi bir seçeneği yok diye biliyorum.
yzb_soner dedi: HS65'i nereden buldun 1700 TL'ye. FPS oyunlarinda nasıl. Genişletmek için tıkla... Sağdan veya soldan sesleri çok net alabiliyorum. Ses kalitesi dediğim gibi gayet güzel ama şöyle bir bilgi veriyim tek bir uygulaması var 7.1 açmak için sadece onun dışında özelleştirme gibi bir seçeneği yok diye biliyorum.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #13 equo124 dedi: Razer kullanıyorum cidden çok konforlu ağırlığı 230gram ve sesi filanda kaliteli size de tavsiye ederim HS65 ile ilgili bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bende Razer istiyorum açıkçası ama çok öneren olunca burada sorayım dedim.
equo124 dedi: Razer kullanıyorum cidden çok konforlu ağırlığı 230gram ve sesi filanda kaliteli size de tavsiye ederim HS65 ile ilgili bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bende Razer istiyorum açıkçası ama çok öneren olunca burada sorayım dedim.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 18 Haziran 2024 #14 yzb_soner dedi: FPS oyunlarında nasıl ses kasma hocam. Genişletmek için tıkla... Çok başarılı hocam noktası noktasına anlaşılıyor.
yzb_soner dedi: FPS oyunlarında nasıl ses kasma hocam. Genişletmek için tıkla... Çok başarılı hocam noktası noktasına anlaşılıyor.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #15 560052 dedi: Aralarında ses konusunda pek bir fark yok. FPS oyuncusuyum oyuncuların ayak sesleri noktası noktasına anlaşılıyor rahat bir şey istiyorsan v2X al geç. Genişletmek için tıkla... Alacağım sanırım hocam, teşekkür ederim. İlk başta H3 tuf düşünüyordum ama bunu önerdiler.
560052 dedi: Aralarında ses konusunda pek bir fark yok. FPS oyuncusuyum oyuncuların ayak sesleri noktası noktasına anlaşılıyor rahat bir şey istiyorsan v2X al geç. Genişletmek için tıkla... Alacağım sanırım hocam, teşekkür ederim. İlk başta H3 tuf düşünüyordum ama bunu önerdiler.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 18 Haziran 2024 #16 Sparkyy dedi: Alacağım sanırım hocam, teşekkür ederim. ilk başta H3 TUF düşünüyordum ama bunu önerdiler. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden alacaksınız linki atar misiniz?
Sparkyy dedi: Alacağım sanırım hocam, teşekkür ederim. ilk başta H3 TUF düşünüyordum ama bunu önerdiler. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden alacaksınız linki atar misiniz?
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #17 yzb_soner dedi: Hocam nereden alacaksınız linki atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi ürünü hocam? Blackshark mi?
yzb_soner dedi: Hocam nereden alacaksınız linki atar misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi ürünü hocam? Blackshark mi?
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 18 Haziran 2024 #18 Sparkyy dedi: Hangi ürünü hocam? Blackshark mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #19 yzb_soner dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com sepette 1500tl oluyor en ucuzu sanırım burası.
yzb_soner dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com sepette 1500tl oluyor en ucuzu sanırım burası.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.559 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #20 Elwaysed dedi: Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com sepette 1500tl oluyor en ucuzu sanırım burası. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende burayı arıyordum bulamadım saolun. Siyahı mı yesili mi diye karar vermek kaldı şimdi
Elwaysed dedi: Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com sepette 1500tl oluyor en ucuzu sanırım burası. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende burayı arıyordum bulamadım saolun. Siyahı mı yesili mi diye karar vermek kaldı şimdi