ErenShen Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #21 SIRADAN1İNSAN dedi: Hocam şöyle bir ürün buldum CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'da www.itopya.com Acaba BlackShark v2X'ten iyi midir? Genişletmek için tıkla... hic bi fikrim yok ne kadar forum baktiysam 2k bütçeye blackshark önerdiler ErenShen dedi: hic bi fikrim yok ne kadar forum baktiysam 2k bütçeye blackshark önerdiler Genişletmek için tıkla... ama tabi ki hs80nkat kat daha iyidir diye düşünüyorum
SIRADAN1İNSAN dedi: Hocam şöyle bir ürün buldum CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA CORSAIR HS80 USB Dolby Audio RGB 7.1 Surround Beyaz Kablolu Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile CA-9011238-EU ITOPYA'da www.itopya.com Acaba BlackShark v2X'ten iyi midir? Genişletmek için tıkla... hic bi fikrim yok ne kadar forum baktiysam 2k bütçeye blackshark önerdiler ErenShen dedi: hic bi fikrim yok ne kadar forum baktiysam 2k bütçeye blackshark önerdiler Genişletmek için tıkla... ama tabi ki hs80nkat kat daha iyidir diye düşünüyorum
SIRADAN1İNSAN Femtopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #22 ErenShen dedi: Hiçbir fikrim yok ne kadar forum baktiysam 2K bütçeye BlackShark önerdiler. Ama tabii ki HS80NKAT kat daha iyidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba bunu alacağım daha iyi gibi duruyor keşke Wireless olan modelı uygun fiyatlı olsaydı onu alırdım.
ErenShen dedi: Hiçbir fikrim yok ne kadar forum baktiysam 2K bütçeye BlackShark önerdiler. Ama tabii ki HS80NKAT kat daha iyidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba bunu alacağım daha iyi gibi duruyor keşke Wireless olan modelı uygun fiyatlı olsaydı onu alırdım.
ErenShen Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #23 SIRADAN1İNSAN dedi: Galiba bunu alacağım daha iyi gibi duruyor keşke Wireless olan modelı uygun fiyatlı olsaydı onu alırdım. Genişletmek için tıkla... bi araştırın hs80 i olumsuz yönleri var midir pek sanmiyorum ama @SIRADAN1İNSAN hocam siz aldınız mı acaba ben bir de böyle bisey buldum Amazon.com.tr Son düzenleme: 18 Mart 2024
SIRADAN1İNSAN dedi: Galiba bunu alacağım daha iyi gibi duruyor keşke Wireless olan modelı uygun fiyatlı olsaydı onu alırdım. Genişletmek için tıkla... bi araştırın hs80 i olumsuz yönleri var midir pek sanmiyorum ama @SIRADAN1İNSAN hocam siz aldınız mı acaba ben bir de böyle bisey buldum Amazon.com.tr