Blackshark v2X vs Gamepower Mihawk

OyunFatihi

Hectopat
Bütçe 500 TL oyuncu kulaklık arıyorum, 2'si arasında kaldım. Bir de Hyper X Stinger Core aklımdan geçıyor. Hangısını onerırsınız ya da başka tavsıyenız var mı?
Cooler Master CH321, bir de bu vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizarudan V2X modeline geçiş yaptım. Rahatlık bakımından daha iyi olduğunu söyleyebilirim ama ses seviyesi bakımından Kizarunun daha güzel olduğunu söyleyebilirim. Bu bütçelerde bilgisayarına göre USB girişli kulaklık almanı tavsiye ederim. Jak girişli V2X'de çok problem yaşayarak uygun ses kalitesini ayarladım.

Blackshark V2 X iyi. Öneririm. Gamepower Mihawk ise berbat. Uzak durmanı öneririm.

CH321, blacshark V2 X ile yarışamaz.

Almayı düşünüyorum vatan da bır deneyimleyeceğim. Alabılırım. Bir de ses kartı yok filan deniyordu ve benım PC de ekran kartının ses kartını mı ne kullanıyor, galiba cok ıyı bir şey degıl. Sıkıntı olur mu?

Eğer anakartınız kötüyse ve üstündeki ses kartı kötüyse doğrudan kulaklığın ses kalitesine etkisi olacaktır. 3.5 mm jak ile bağlanan ürünlerin ses kalitesi, yüksekliği ve temizliği tamamen anakart üzerindeki ses kartından etkilenir.

Kızarudan daha ıyı mı ses kasılıyor? Ses seyınde NVIDIA Virtual Audio devıce wave extensıble yazıyor.

Ses kartı bu galiba. Iyı mı? NVIDIA Virtual Audio devıce wave extensıble wdm.

Kızarudan daha ıyı mı ses kasılıyor? Ses seyınde NVIDIA Virtual Audio devıce wave extensıble yazıyor.

Ses kartı bu galiba. Iyı mı? NVIDIA Virtual Audio devıce wave extensıble wdm.
dB değeri Kizarunun daha yüksek olduğu için daha yüksek ses verebiliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…