BlackShark v2X vs Kraken V3

Bütçe
2800
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21
Meslek
Uçak Teknisyeni
Merhaba. Kulaklık arıyorum ve müzik dinleyip oyun oynayacağım. Arctis Prime vardı jak girişinden bozuldu ve tüm jak girişli kulaklıklarım jakdan bozuldu. Kraken V3 mü almalıyım BlackShark v2X mi? Mikrofon önemli.

Kraken V3 Pro kullanıcısı olarak V3 diyorum, önceden de BlackShark V2 kullanıyordum. Deri kalitesi, kulak pedi kalitesi blacksharka göre çok üst düzey, sağlam hissettiriyor. Ama Synapse programında bir türlü ayarlama yapamıyorum Synapse çalışmıyor bu kulaklıkta, bir türlü çözemedim, bs v2X mikrofonu V3 Pro'dan bile daha iyi bunu da anlamış değilim, Razer çok garip bir marka...

Kraken V3 Pro kullanıcısı olarak V3 diyorum, önceden de BlackShark V2 kullanıyordum. Deri kalitesi, kulak pedi kalitesi blacksharka göre çok üst düzey, sağlam hissettiriyor. Ama Synapse programında bir türlü ayarlama yapamıyorum Synapse çalışmıyor bu kulaklıkta, bir türlü çözemedim, bs v2X mikrofonu V3 Pro'dan bile daha iyi bunu da anlamış değilim, Razer çok garip bir marka...
Hocam bass konusu olarak nasıl vurucu mu yoksa dümdüz mü? Mikrofon bazı yayıncılarda çok iyi bazılarında çok robotsu gelmiş bende kararsız kaldım 2800 TL'ye kraken daha iyi olur gibi.

Kargo bekliyorum BlackShark V2 kullanıyordum BlackShark V2 Pro(2023) e geçiş yaptım. X modelin de ses kartı bulunmadığı için anakartın performansı kadar faydalanıyorsun bunu göz önünde bulundur anakartın iyiyse kulaklık fiyatının çok üstün de bir performans sergiliyor yok değilse ve harici ses kartın yoksa X modelini tavsiye etmem. Kağıt üzerinde X modeli bir tık daha önde Kraken v3'e göre. Fakat ses kartı ve anakart olayını ciddiye almanı tavsiye ederim.

Kargo bekliyorum BlackShark V2 kullanıyordum BlackShark V2 Pro(2023) e geçiş yaptım. X modelin de ses kartı bulunmadığı için anakartın performansı kadar faydalanıyorsun bunu göz önünde bulundur anakartın iyiyse kulaklık fiyatının çok üstün de bir performans sergiliyor yok değilse ve harici ses kartın yoksa X modelini tavsiye etmem. Kağıt üzerinde X modeli bir tık daha önde Kraken v3'e göre. Fakat ses kartı ve anakart olayını ciddiye almanı tavsiye ederim.

TUF B450 m Plus anakartım var orta seviye ses kartı var.

TUF B450 m Plus anakartım var orta seviye ses kartı var.

Anakartın ses yongasını araştırıp kullanıcı yorumlarına bak dediğim gibi eğer anakartın iyiyse veya harici ses kartın varsa Kraken'den daha iyi fiyatının üzerinde bir performansı var kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar.

Hor kullanan biriyim ve arctis prime kulaklığım jak girişinden bozuldu. Sanırım x modeli örgü kablo da yok.

Şimdi ben Kraken V3 kullanmıyorum V3 Pro kullanıyorum yorumlarım ona göre olacak. Ben bu lanet Synapse programında hiçbir equalizer ayarlarıyla ayar yapamıyorum bass Boost aktif edemiyorum, Razer'e ticket attım yardımcı olmaya çalıştılar ama hiçbir şey değişmedi en sonunda bu sorunun biz de farkındayız diye geri dönüş aldım. Belki equalizer ayarlarıyla oynasam bass iyi mi değil mi sana geri dönüş yapabilirim. Ama ama bs v2'nin bassı daha iyi gibiydi ondan buna geçince aklımda kalan o. Ha bass istiyorsam haptic intensity ayarını açıyorum kulaklığın içinde fiziksel bass motoru gibi bir şey var 3 kademeli ve uzun süreli kullanımda kafa şişiriyor yoğun bastan, senin alacağın modelde öyle bir şey yok bu arada. Ama bazı yerlerde ki okumalarıma göre müzik, film aktiviteleri için Kraken'i daha çok öneriyorlardı. Ama kulaklığı gerçekten v2X'e göre çok kötü, robotsu sesi var...

Hor kullanan biriyim ve Arctis Prime kulaklığım jak girişinden bozuldu. Sanırım X modeli örgü kablo da yok.

Örgü kablo değilse kesinlikle uzak dur, uzun ömürlü bir kulaklık olmaz senin için.

Şimdi ben Kraken V3 kullanmıyorum V3 Pro kullanıyorum yorumlarım ona göre olacak. Ben bu lanet Synapse programında hiçbir equalizer ayarlarıyla ayar yapamıyorum bass Boost aktif edemiyorum, Razer'e ticket attım yardımcı olmaya çalıştılar ama hiçbir şey değişmedi en sonunda bu sorunun biz de farkındayız diye geri dönüş aldım. Belki equalizer ayarlarıyla oynasam bass iyi mi değil mi sana geri dönüş yapabilirim. Ama ama bs v2'nin bassı daha iyi gibiydi ondan buna geçince aklımda kalan o. Ha bass istiyorsam haptic intensity ayarını açıyorum kulaklığın içinde fiziksel bass motoru gibi bir şey var 3 kademeli ve uzun süreli kullanımda kafa şişiriyor yoğun bastan, senin alacağın modelde öyle bir şey yok bu arada. Ama bazı yerlerde ki okumalarıma göre müzik, film aktiviteleri için Kraken'i daha çok öneriyorlardı. Ama kulaklığı gerçekten v2X'e göre çok kötü, robotsu sesi var...

Hocam şimdi V2 ile v2X arasında ses kartı farkı var ALC887 imiş bu arada ses kartım ve çok iyi olduğu söylenemez Donanım Arşivi veya diğer taraflara baktığımda bass konusu var ama vurucu değil Kraken v3'te bazı yorumlar bassların vurucu olduğu yönünde. HS35, Arctis Prime gibi kulaklıklar aldım hepsi jak girişinden temassızlık yapması sebebi ile bozuldu. USB'li Rampage bozuk kulaklığım var Arctis Prime'dan bile daha iyi ses ve mikrofona sahip. Çok fazla çeşit çok fazla milyon tane ayar var ne yapacağımı bilmiyorum. Mikrofon ile ilgili bir işim yok sadece Discord'dan arkadaşım ile görüşeceğim ses konusunda ETS ve Valorant dışında bir şey yapmayacağım kaliteli düzgün ses verse yeterli ve dayanıklılık önemli. Kraken iskeleti daha kaliteli duruyor.

Örgü kablo değilse kesinlikle uzak dur, uzun ömürlü bir kulaklık olmaz senin için.

Annem sürekli süpürge yapıyor ve makinenin altına girmişti kablo dümdüz olmuştu örgü daha fazla dayanır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı