Çözüldü BlackSquad ve Arma 3, 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr.Unseasonable

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Bu "0xc00007b" hatası ile birçok kez karşılaştım.Daha önceleri "Dll" indirip hallediyordum . Ama son Format atışımdan sonra sanırım bazı şeyleri yanlış yaptım daha doğrusu "w10"'un otomatik format atma "zımbırtısı" (Adını Bilmiyorum) bazı yanlışlıklar yaptı.Şuan" Dll" dosyalarına erişiyorum ama değiştiremiyorum "yetkiniz yok" uyarısı geliyor.Bu durumdan dolayı konu açma gereği duydum.

laptop özelliklerim : Dxdiag raporu : DxDiag 13012019.txt
Asus X550Cc
İntel İ7-3537U Cpu
Windows 10 home , x64 Bit
İntel 4000HD GPU + Nvidia Geforce 720M Gpu

İki Programdan rapor istenmiş , ben bir tanesini çalıştıramadım ." Dependency Walker " DWI raporu alamadım çünkü oyunlar steam üzerine kurulu kısa yolları işaretleyince hata verdi ana klasörleri de bulamadım (üzgünüm tam hakim değilim).
Ama "Process Monitor" raporu burada : Logfile.rar

Bu rapor BlackSquad V.27670 İle başlayan sorun için geçerli .

Ama aynı hatayı Arma3 ve Dead by daylight oyunlarında da aldım. ( Bir bilgisayar servisine de sordum ama 1gün uğraşıp yetki izni yok onun için yapamadık dediler şaka gibi birde servis ücreti istediler!)
Sonuç olarak , yardımınızı bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O siteler ne idüğü belirsiz oluyor işte.
C:\Windows\SysWOW64\XAPOFX1_5.dll
C:\Windows\System32\XAPOFX1_5.dll
C:\Windows\SysWOW64\MSVCR100.dll
C:\Windows\System32\MSVCR100.dll
C:\Windows\SysWOW64\msvcp100.dll
C:\Windows\System32\msvcp100.dll
Ekran kartını güncelle. Bunların hepsini sil ve verdiğim paketleri eksiksiz yükle.
Maalesef sorunlar tek raporda ortaya çıkmıyor. Hata çıktıkça düzelteceğiz ve rapor atmaya devam edeceksiniz.
Sanırım çözüldü ama hile önleyici Process Monitor'ü hile olarak gördü sanırım. Burdan İleriye geçmedi. Bu dosyayı buldum ama silmeye karşı korumalı bir ".sys" sanırım bunu da halledersek uzun bir teşekkür metni yazacağım.

Biraz daha uğraştırdı ama sonuç aldım şuanda program düzgün çalışıyor eskiye nazaran biraz "FPS" kaybı var ama en azından çalışır vaziyette. Şimdi Arma 3'ü tekrar inidirip deneyeceğim muhtemelen ondaki sorunda çözülmüştür.
Yardımlarınız için Technopat'a teşekkürler..!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…