R Reorder Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 18 Kasım 2022 #1 Merhaba ev ve kapalı sahnede kullanacağım bir amfi bakıyorum ve iki amfi arasında kaldım. Blackstar ID Core 40 V3 Nux Mighty 40 BT Hangisini tercih etmeliyim?
Merhaba ev ve kapalı sahnede kullanacağım bir amfi bakıyorum ve iki amfi arasında kaldım. Blackstar ID Core 40 V3 Nux Mighty 40 BT Hangisini tercih etmeliyim?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 28 18 Kasım 2022 #2 ID Core 40 V3 kullanıyorum soruların varsa yanıtlayabilirim.
R Reorder Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 18 Kasım 2022 #3 Teknocuk dedi: ID Core 40 V3 kullanıyorum soruların varsa yanıtlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'un olmaması çok sorun oluyor mu?
Teknocuk dedi: ID Core 40 V3 kullanıyorum soruların varsa yanıtlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'un olmaması çok sorun oluyor mu?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 28 18 Kasım 2022 #4 Reorder dedi: Bluetooth'un olmaması çok sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Şuana kadar Bluetooth'a ihtiyacım olmadı açıkçası. O yüzden benim için bir problem olmadı.
Reorder dedi: Bluetooth'un olmaması çok sorun oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Şuana kadar Bluetooth'a ihtiyacım olmadı açıkçası. O yüzden benim için bir problem olmadı.
R Reorder Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 42 Çözümler 1 18 Kasım 2022 #5 Anladım. Teşekkürler. Teknocuk dedi: Şu ana kadar Bluetooth'a ihtiyacım olmadı açıkçası. O yüzden benim için bir problem olmadı. Genişletmek için tıkla...
Anladım. Teşekkürler. Teknocuk dedi: Şu ana kadar Bluetooth'a ihtiyacım olmadı açıkçası. O yüzden benim için bir problem olmadı. Genişletmek için tıkla...