BlackWidow Chroma sol CTRL çalışmıyor

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Selamlar arkadaşlar. BlackWidow Chroma kullanıyorum ve sol CTRL bazen çalışmıyor. Sistemsel mi yoksa klavyede mi sorun var anlayamadım. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar. BlackWidow Chroma kullanıyorum ve sol CTRL bazen çalışmıyor. Sistemsel mi yoksa klavyede mi sorun var anlayamadım. Ne yapabilirim?
Klavyede sorun var. Bende de logitech g910 orion spectrum var. Sol ctrl 2 kez bozuldu. 2 kez yaptırdım. Yine bozulursa klavye değiştircem Kronik bir sıkıntı galiba.

Siz yine de bir başka klavyeyle deneyin. Mekanik tuşların tamir ücreti tuş başına 45 lira. Türkiyede isterseniz garantiye yollayın. Kullanıcı hatası denir. Ücretli onarım yaptırabilirsiniz. Logitechten k120 miydi bir klavye var. Güzel ve ucuzdur. Tamire yolladığınızda geçici olarak kullanılabilir.

Saygılarımla

Hocam, şimdi farklı bir klavye taktım sonra çıkardığımda kendi klavyemdeki tuş çalıştı. Neden oluyordur bu?

Hocam, şimdi farklı bir klavye taktım sonra çıkardığımda kendi klavyemdeki tuş çalıştı. Neden oluyordur bu?

Valla bilmiyorum inanın Ama yazılımsal bir arıza değil. Google da arama yaparsanız tonla reddit konusu var. Logitech g910 da en çok oluyor. Mekanik klavyelerde olabiliyor genelde. Benimde bozulduğu zaman kenara koyuyorum. Bir ara 8-10 tuşum çok bastırınca çalışmaya başlamıştı. Çıkardım 1 ay başka klavye taktım. Sonra kendi klavyemi bir denim diye taktım çalışmıştı. Garip muhtemelen klavyelerin switchlerine çok mu bastırıyoruz anlamadım. Tek tuşsa tamiri maks 50 lira tutar switch değişimi yapılıyor.

Aldığımdan beri çok çektirdi bu klavye bana. Yazılımda ayarlamama rağmen renklerin aynı kalması mı dersin, atadığım makroları arada çalıştırmaması mı dersin... Uzun lafın kısası bırakıyor beni artık.

Doğrudur ben aşağıdaki klavyeye geçiş yaptım. İsterseniz siz de geçebilirsiniz. İndirim de var. Klavyeler arıza vermeye başlayınca uğraştırıyorlar. Sizin hatanızı geçici olarak dediğim gibi Switch değişimi çözebilir. 1 tuşsa Switch deneyebilirsiniz. Yok genel bir hata alıyorsanız alttakine geçebilirsiniz. Klavyeyi birkaç seneye bir değiştirmek gerekiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…