Blackwidow Chroma'a Verilen Para Deger mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

M. Oğuz GÖK

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Klavye almak istiyorum ama kararsizim. Blackwidow Chroma'yi begendim, ama 600 TL aklimi kurcaliyor. Sizce verilen paraya deger mi?

Sizin onerebileceginiz mekanik klavyeler var midir?

Kendi fikrimi söyleyeceğim, umarım "ne diyor ya bu" tarzı cevaplar almam. :) 23 yaşındayım ve 15 senedir oyun oynuyorum. Oynadığım oyunlarda hemen hemen herkesin ulaşamayacağı mertebelere çıkarım. Bana göre 600 TL'lik bir klavye parasını hak etmez. Ping süresi kısa olan bir klavye ile işini sorunsuz görürsün. Marifet parmaklarda olur her zaman. Mouse önemlidir ama klavye için aynısını söyleyemeyeceğim. Kullanacağın Logitech G103 işini fazla fazla görecektir.

Blackwidow'a değer ancak Chroma modeline değeceğini sanmıyorum. Çünkü sadece renkli ışıklar var. Tüm fark bu.

Mesela ben de G105 kullanıyorum. Olsa da alsam bi mekanik klavye. Tuşların ağırlık merkezi yok mesela G105'te. Yamuk yumuk oluyor. Bir de boşluk tuşuna basınca "gıyk gıyk" sesini çıkarmasa...

Mekanik klavyelere gerek yok mu o zaman? Kararsizim ne alsam diye. :/

Klavyeye verecegim parayi bilgisayarin baska parcalarina versem, klavyeyi de sonra alsam mantikli olur mu sizce?

G103 alip kalan parayi sisteme harcamak daha iyi olacak anlasilan. Bir SSD alirim, 240 GB'lik. Sevdigim oyunlari yuklerim. Elime para gecince de yenilerim klavyeyi. Cevaplar icin tesekkurler. Konu kilitlenebilir. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı