BlackWidow Elite nasıl?

revajr

Centipat
Arkadaşlar kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Ben Razer set dizmeyi düşünüyorumç klavye olarak BlackWidow Elite düşündüm.
Ama sesi DC de arkadaşlarımı rahatsız eder mi sürekli klavye sesin gibi tepkiler duymak istemiyorum?

Arkadaşlar kullananlar yardımcı olursa sevinirim.
Ben Razer set dizmeyi düşünüyorumç klavye olarak BlackWidow Elite düşündüm.
Ama sesi DC de arkadaşlarımı rahatsız eder mi sürekli klavye sesin gibi tepkiler duymak istemiyorum?
Discord'da gürültü önleme özelliği var, yapay zeka ile çalışıyor ve inanın bana klavyem herhangi bir blue switch'den çok daha fazla ses çıkartıyor, gürültü önleme özelliğini açtığımda tek sesimi alıyor ve onun dışındaki tüm sesleri engelliyor, ıslık çalıyorum onu bile engellediğini gördüm ama konuştuğumda sesim temiz olarak karşıya gitti, klavye sesinide engelliyor, kapıyı çarptım onuda engelledi yeri geldi mikrofonu afedersiniz ağzıma sokup bağırdım onu dahi engelledi, gürültü önleme özelliğini etkinleştirirsen sorun ortadan kalkar.

Discord'da gürültü önleme özelliği var, yapay zeka ile çalışıyor ve inanın bana klavyem herhangi bir blue switch'den çok daha fazla ses çıkartıyor, gürültü önleme özelliğini açtığımda tek sesimi alıyor ve onun dışındaki tüm sesleri engelliyor, ıslık çalıyorum onu bile engellediğini gördüm ama konuştuğumda sesim temiz olarak karşıya gitti, klavye sesini de engelliyor, kapıyı çarptım onu da engelledi yeri geldi mikrofonu afedersiniz ağzıma sokup bağırdım onu dahi engelledi, gürültü önleme özelliğini etkinleştirirsen sorun ortadan kalkar.
Haklısınız ama ailesi her türlü rahatsız olacaktır.

Vallahi hocam benimkiler eski klavyedeki o "mekanik hisli" klavyedeki sese kısaca dandik klavyeye çok sinir oluyorlardır, gariptir onun sesi elimdeki ona göre çok daha sesli ama hiç rahatsız olmuyorlar, pederin hoşuna gidiyormuş hatta şahsen benim de hoşuma gidiyor.

Şöyle ki ben odama çekildiğim zaman kimseyi rahatsız etmez önemli olan arkadaşlarımı rahatsız etmemesi çünkü ben ses kasmalı oyunlar oynuyorum
Discord'da gürültü önleme özelliği var, yapay zeka ile çalışıyor ve inanın bana klavyem herhangi bir blue switch'den çok daha fazla ses çıkartıyor, gürültü önleme özelliğini açtığımda tek sesimi alıyor ve onun dışındaki tüm sesleri engelliyor, ıslık çalıyorum onu bile engellediğini gördüm ama konuştuğumda sesim temiz olarak karşıya gitti, klavye sesinide engelliyor, kapıyı çarptım onuda engelledi yeri geldi mikrofonu afedersiniz ağzıma sokup bağırdım onu dahi engelledi, gürültü önleme özelliğini etkinleştirirsen sorun ortadan kalkar.
Çok teşekkür ederim ben yinede merak etmiştim düz halini rtx 3080 alıcam sanırım onda da bu tarz bir özellik varmış

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı