Q Quat0r Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2021
Quanic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 1.548 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer PCMR diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #2 Romer G switchler hala ve hala çok sorunlu. Kısa süre içinde çift tıklama ve basmama sorunları oluyor. G513den uzak durun. HyperX Alloy FPS Pro baya iyidir. Aynı şekilde Blackwidow da. Ben olsam Razerdan yana seçim yapardım.
Romer G switchler hala ve hala çok sorunlu. Kısa süre içinde çift tıklama ve basmama sorunları oluyor. G513den uzak durun. HyperX Alloy FPS Pro baya iyidir. Aynı şekilde Blackwidow da. Ben olsam Razerdan yana seçim yapardım.
K kuyt5252 Kilopat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 595 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Talebe) 9 Ocak 2021 #3 Quat0r dedi: Arkadaşlar kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... HyperX alloy FPS Pro alırdım sizin yerinizde olsam.
Quat0r dedi: Arkadaşlar kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... HyperX alloy FPS Pro alırdım sizin yerinizde olsam.
Q Quat0r Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #5 Fark etmez