Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #11 Emre Aydın 1452 dedi: çok zor o fiyata bir daha düşmesi Genişletmek için tıkla... Hocam yani bu fiyata şu an alınır mı?
Emre Aydın 1452 dedi: çok zor o fiyata bir daha düşmesi Genişletmek için tıkla... Hocam yani bu fiyata şu an alınır mı?
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #12 RPM dedi: 1000 TL fazla. İndirimle 600-700 TL civarına düşüyor. V3 yerine XPG Summoner önerebilirim, Cherry MX switch ve bilek desteği daha rahat. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hem Razer set toplayacağım hem de bilek desteği kullanmıyorum.
RPM dedi: 1000 TL fazla. İndirimle 600-700 TL civarına düşüyor. V3 yerine XPG Summoner önerebilirim, Cherry MX switch ve bilek desteği daha rahat. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hem Razer set toplayacağım hem de bilek desteği kullanmıyorum.
Emre Aydın 1452 Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 471 30 Nisan 2022 #13 ilaki razer olsun diyorsan alınabilir ama Razer Huntsman Mini Red Switch Ingilizce (US) RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM red switch huntsman mini 999tl bunun stoğa girmesini de bekliye blirsin
ilaki razer olsun diyorsan alınabilir ama Razer Huntsman Mini Red Switch Ingilizce (US) RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM red switch huntsman mini 999tl bunun stoğa girmesini de bekliye blirsin
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 30 Nisan 2022 #14 Alınabilir güzel klavyedir ama sesi ilk başlarda güzel gelse de bir süre sonra kafa ütülemeye başlıyor.
Alınabilir güzel klavyedir ama sesi ilk başlarda güzel gelse de bir süre sonra kafa ütülemeye başlıyor.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2022 #15 Alınır.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #16 Emre Aydın 1452 dedi: ilaki razer olsun diyorsan alınabilir ama Razer Huntsman Mini Red Switch Ingilizce (US) RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM red switch huntsman mini 999tl bunun stoğa girmesini de bekliye blirsin Genişletmek için tıkla... Mini klavye kullanacağımı sanmıyorum balikeat dedi: Alınabilir güzel klavyedir ama sesi ilk başlarda güzel gelse de bir süre sonra kafa ütülemeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Ses konusunda rahatım hem kulaklık takacağım klavyeyi kullanırken hem de sesi severim yani kafamı ütüleyeceğini hiç zannetmiyorum. balikeat dedi: Alınabilir güzel klavyedir ama sesi ilk başlarda güzel gelse de bir süre sonra kafa ütülemeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sizce 1000 TL bu klavyeye fazla mı yoksa sizce mantıklı mı?(başka yerlerde 1300-1400 sularında ki oralar da ya te modelini satıyorlar ya da güvenilir değiller.)
Emre Aydın 1452 dedi: ilaki razer olsun diyorsan alınabilir ama Razer Huntsman Mini Red Switch Ingilizce (US) RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM red switch huntsman mini 999tl bunun stoğa girmesini de bekliye blirsin Genişletmek için tıkla... Mini klavye kullanacağımı sanmıyorum balikeat dedi: Alınabilir güzel klavyedir ama sesi ilk başlarda güzel gelse de bir süre sonra kafa ütülemeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Ses konusunda rahatım hem kulaklık takacağım klavyeyi kullanırken hem de sesi severim yani kafamı ütüleyeceğini hiç zannetmiyorum. balikeat dedi: Alınabilir güzel klavyedir ama sesi ilk başlarda güzel gelse de bir süre sonra kafa ütülemeye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de sizce 1000 TL bu klavyeye fazla mı yoksa sizce mantıklı mı?(başka yerlerde 1300-1400 sularında ki oralar da ya te modelini satıyorlar ya da güvenilir değiller.)