BlackWidow V3 klavye elektrik çarpıyor

Re1

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba 3-4 ay önce Razer Black Widow V3 klavye aldım hiçbir sorun yoktu. Aldıktan 3 ay sonra falan tuşların üstünde olduğu, metal kısma ne zaman parmağım değse küçük derecede bir elektrik çarpması oluyor ama anlık olarak değil parmağımı ne kadar üstünde bıraksam o kadar sürüyor. Yani sürekli iletim halinde arada hiç çarpmıyor, internette bu sorunla ilgili pek bir şey bulamadım onun için buraya yazmaya karar verdim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Topraklama hattınız sıkıntılı ve biryerden elektrik kaçağı olma ihtimali var. Binanız eskiyse bir elektrikçiye tesisatınızı kontrol ettirmenizde fayda var.

Topraklama hattınız sıkıntılı ve biryerden elektrik kaçağı olma ihtimali var. Binanız eskiyse bir elektrikçiye tesisatınızı kontrol ettirmenizde fayda var.
Topraklama hattında sıkıntı var o şekilde kullanma PC'yi sakın acil olarak bir elektrikçi çağır baksın duruma.
Tamamdır baktırdığımda son durumu yazarım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…