hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Nisan 2022 #11 Eyüp han dedi: Aldın mı nasıl klavye ? Sesi ne kadar cıkıyor ? Bende v3 almayı düşündüm sesi ne kadar cıkıyor? Geceleri kapalı odadan dışarıya cıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkar.
Eyüp han dedi: Aldın mı nasıl klavye ? Sesi ne kadar cıkıyor ? Bende v3 almayı düşündüm sesi ne kadar cıkıyor? Geceleri kapalı odadan dışarıya cıkar mı? Genişletmek için tıkla... Çıkar.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 6 Nisan 2022 #12 Aldın mı? Memnun musun?
konrad_k Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 404 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #13 V3 bayağı iyi klavye arkadaşlar, yaklaşık 5 aydır kullanmaktayım henüz hiçbir şikâyetim olmadı. Tek sıkıntısı belirtildiği gibi yüksek sesi ve bilek desteğinin mıknatıssız ve sert plastikten yapılma olması.
V3 bayağı iyi klavye arkadaşlar, yaklaşık 5 aydır kullanmaktayım henüz hiçbir şikâyetim olmadı. Tek sıkıntısı belirtildiği gibi yüksek sesi ve bilek desteğinin mıknatıssız ve sert plastikten yapılma olması.