BLADE-12400F sistem alınır mı?

Erk7

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Parçalar kaliteli fakat pahalı gibi. Daha düşük fiyata daha iyi sistemler bulunabilir. Bence biraz daha bekleyin.

Düşündüğüm sistem budur arkadaşlar. PSU ve diğer bileşenler iyi gibi duruyor, nasıldır? Sistem alınır mı? Bu fiyata değer mi?

Intel Core i5-12400F güzel güçlü bir işlemci ama daha iyi fiyata toplanabilir gibi geldi göz ucuyla baktığımda bu fiyat bandına 3070'li cihazlar çıkmaya başladı.

Öenerileriniz için tek tek teşekkürler. Sanırım biraz daha bekliyeceğim. Yukarda arkadaşın dediği gibi bu fiyata belki çok az bir tık üstüne 3070 li sistem alınabilir.

Fiyat olarak kazık. AMD sistem almayı düşünür müsün?
ryzen 5 5600 ile bu intel işlemci arasında çokça düşündüm aslında ama fiyatlar yakın ve intel daha cazip ve performanslı geldi. Ve bu sistemin içinde olduğu anakartında 13. nesil desteklemeside beni cezbetti aslında.

@Erk7 hocam şöyle bir F/P canavarı var. Attığın kasadan ucuz ve performans olarak bir tık bile iyi olabilir.

Düşündüğüm sistem budur arkadaşlar. PSU ve diğer bileşenler iyi gibi duruyor, nasıldır? Sistem alınır mı? Bu fiyata değer mi?
Ben bunu aldım;

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı