Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #11 Tuna11 dedi: Kasadan emin değilim. Bir bilginiz var mı kasayla ilgili Genişletmek için tıkla... Kasa mesh değil mi? PSU hakkında bilgim yok.
Tuna11 dedi: Kasadan emin değilim. Bir bilginiz var mı kasayla ilgili Genişletmek için tıkla... Kasa mesh değil mi? PSU hakkında bilgim yok.
EchelonBurak Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #12 Bana fiyat olarak pahalı geldi indirimleri takip etseydin daha güzel bir şey çıkarabilirdin ortaya bence.
Bana fiyat olarak pahalı geldi indirimleri takip etseydin daha güzel bir şey çıkarabilirdin ortaya bence.
T Tuna11 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 481 27 Kasım 2020 #13 EchelonBurak dedi: Bana fiyat olarak pahalı geldi indirimleri takip etseydin daha güzel bir şey çıkarabilirdin ortaya bence. Genişletmek için tıkla... nasıl yani pahalı
EchelonBurak dedi: Bana fiyat olarak pahalı geldi indirimleri takip etseydin daha güzel bir şey çıkarabilirdin ortaya bence. Genişletmek için tıkla... nasıl yani pahalı
EchelonBurak Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #14 Tuna11 dedi: Nasıl yani pahalı. Genişletmek için tıkla... Yani hocam indirimleri takip etseydin kendin daha güzel bir şey toplayabilirdin.
Tuna11 dedi: Nasıl yani pahalı. Genişletmek için tıkla... Yani hocam indirimleri takip etseydin kendin daha güzel bir şey toplayabilirdin.