Kötü.İnceledim attığınızı, gayet iyi duruyor. Teşekkür ederim.
Iron Strike | AMD Ryzen 7 9800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ek olarak şu tarz bir sistem daha buldum. Buna ne dersiniz?
Teşekkür ediyorum diğer cihazlardan vazgeçtim. Direkt bu sisteme odaklanacağım.
Teşekkür ediyorum diğer cihazlardan vazgeçtim. Direkt bu sisteme odaklanacağım.
Eki Görüntüle 2433730
Peki kasalardan hangisini önerirsiniz?
Bir de şöyle bir soğutucu alsam yeterli olur mu? Hangi kasa ile uyumludur?Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@YüzbaşıJohnPrice merhaba,
Ekran kartını 4060 yapmaya gerek var mıdır? Bir de kasa olarak hangisini önerirsiniz? Ve son olarak da soğutucu olarak ne almalıyım?
Desteğiniz için teşekkür ederim.
@YüzbaşıJohnPrice Yardımınız için teşekkür ederim.DeepCool yapabilirsin.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Daha ucuz istiyorsan.
Thermalright Assassin X 120 Refined Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
4060'a gerek yok RX 7600 ile 4060 denk zaten.
Hayırlı olsun.@YüzbaşıJohnPrice Yardımınız için teşekkür ederim.
Aşağıdaki sistemi aldım Tebilon üzerinden.
Eki Görüntüle 2439922
@YüzbaşıJohnPrice Yardımınız için teşekkür ederim.
Aşağıdaki sistemi aldım Tebilon üzerinden.
Eki Görüntüle 2439922
Ne sıkıntısı var hocam? RAM voltajları falan mı? Merak ettim.Hayırlı olsun fakat keşke sormadan başka bir şey değiştirmeseydiniz. S2H sıkıntılı bir anakart. Umarım sorun yaşamazsınız.