Merhaba, ben bir hazır sistem alacağım ancak pek bilgim yok. Bu sisteme bu fiyat değer mi? Sadece işlemciyi 7 8700F yapacağım bir de SSD ve RAM'i Corsair yapacağım.
Merhaba, ben bir hazır sistem alacağım ancak pek bilgim yok. Bu sisteme bu fiyat değer mi? Sadece işlemciyi 7 8700F yapacağım bir de SSD ve RAM'i Corsair yapacağım.
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...
www.gamegaraj.com
62.500₺
Eğer çıkamam derseniz anakarti değiştirebilirsiniz.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
www.gamegaraj.com
Bu sistemi aşağıdaki gibi ozellestırır, biraz daha çıkabilirsem RAM'ı 2x16 yapardım. Çıkamazsam da müsait olur olmaz aynı RAM'dan 16 daha alıp Dual yapardım.
Bu haliyle 60.7k tutuyor.
Sımdı baktım da, arkadaşın onerdıgı shark sıstem daha mantıklı. Aynı şekilde ozellestırınce 59.8k tutuyor.