GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.675 Makaleler 5 Çözümler 38 19 Ekim 2023 #1 Merhaba, Blade Runner 2049 izlemek istiyorum ama önceki filmleride varmış bu filmi anlamak için önceki filmlerini izlemem şart mı?
Merhaba, Blade Runner 2049 izlemek istiyorum ama önceki filmleride varmış bu filmi anlamak için önceki filmlerini izlemem şart mı?
alexandros Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 670 Çözümler 32 Yer Providenciales 19 Ekim 2023 #2 Yani, olayları daha iyi kavramak ve anlamak adına ilk filmi izlemek sizin adınıza daha iyi olacaktır.
Yani, olayları daha iyi kavramak ve anlamak adına ilk filmi izlemek sizin adınıza daha iyi olacaktır.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.675 Makaleler 5 Çözümler 38 19 Ekim 2023 #3 alexandros dedi: Yani, olayları daha iyi kavramak ve anlamak adına ilk filmi izlemek sizin adınıza daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ya eski filmleri hiç izleyemiyorum çok gözümü kanatıyorlar özeti tarzı birşeyi var mı bulamadım ben?
alexandros dedi: Yani, olayları daha iyi kavramak ve anlamak adına ilk filmi izlemek sizin adınıza daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Ya eski filmleri hiç izleyemiyorum çok gözümü kanatıyorlar özeti tarzı birşeyi var mı bulamadım ben?