bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 CS2 için alacağım, fiyatları bayram indirimi ile uyguna geliyorlar. 1600 DPI 0.26 sens oynuyorum, hangisini alayım? @GRKM DUMAN
CS2 için alacağım, fiyatları bayram indirimi ile uyguna geliyorlar. 1600 DPI 0.26 sens oynuyorum, hangisini alayım? @GRKM DUMAN
JarrelMFe Zeptopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 Bende x var kenarları yıpranmıs gibi duruyor y daha iyi bence
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.341 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #4 bdxmrz dedi: CS2 için alacağım, fiyatları bayram indirimi ile uyguna geliyorlar. 1600 DPI 0.26 sens oynuyorum, hangisini alayım? @GRKM DUMAN Genişletmek için tıkla... BladeX JarrelMFe dedi: Bende x var kenarları yıpranmıs gibi duruyor y daha iyi bence Genişletmek için tıkla... Aynısı Blade Y alsan da olacak. Sonuçta dikişsiz ürün ve kullanıyosun eskimesi normal:
bdxmrz dedi: CS2 için alacağım, fiyatları bayram indirimi ile uyguna geliyorlar. 1600 DPI 0.26 sens oynuyorum, hangisini alayım? @GRKM DUMAN Genişletmek için tıkla... BladeX JarrelMFe dedi: Bende x var kenarları yıpranmıs gibi duruyor y daha iyi bence Genişletmek için tıkla... Aynısı Blade Y alsan da olacak. Sonuçta dikişsiz ürün ve kullanıyosun eskimesi normal:
JarrelMFe Zeptopat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 GRKM DUMAN dedi: BladeX Aynısı Blade Y alsan da olacak. Sonuçta dikişsiz ürün ve kullanıyosun eskimesi normal: Genişletmek için tıkla... doğrudur hocam
GRKM DUMAN dedi: BladeX Aynısı Blade Y alsan da olacak. Sonuçta dikişsiz ürün ve kullanıyosun eskimesi normal: Genişletmek için tıkla... doğrudur hocam