luerr988 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #1 Merhaba. Blanch etcher ile USB ISO yazdıracağım. Fakat PC USB görürken blanch etcher USB görmüyor. FAT32'den NTFS çevirmeye çalıştım. NTFS olması hala FAT32 kalıyor. Bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2021
Merhaba. Blanch etcher ile USB ISO yazdıracağım. Fakat PC USB görürken blanch etcher USB görmüyor. FAT32'den NTFS çevirmeye çalıştım. NTFS olması hala FAT32 kalıyor. Bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #2 Başka yazılım deneyin. Sizde hangi Linux var? Mesela Unetbootin. Etcher bende de geç görüyor bazen.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 20 Ocak 2021 #3 "Balena Etcher" olacak doğru yazılışı. ROSA'yı deneyebilirsiniz alternatif olarak. ROSA ImageWriter - Rosalab Wiki
"Balena Etcher" olacak doğru yazılışı. ROSA'yı deneyebilirsiniz alternatif olarak. ROSA ImageWriter - Rosalab Wiki
luerr988 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Dengesiz Kokarca dedi: Başka yazılım deneyin. Sizde hangi Linux var? Mesela Unetbootin. Etcher bende de geç görüyor bazen. Genişletmek için tıkla... Rufuslada denedim yine görmüyor ama dediğin altanatifi deniyeceğim
Dengesiz Kokarca dedi: Başka yazılım deneyin. Sizde hangi Linux var? Mesela Unetbootin. Etcher bende de geç görüyor bazen. Genişletmek için tıkla... Rufuslada denedim yine görmüyor ama dediğin altanatifi deniyeceğim