Blasphemous 1'deki Isidora bossu nasıl geçilir?

cwmil

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar boss cok guclu geldi bana diger bosslarda boyle zorlanmamıstım açıkçası.
Bazı skillerini dodge'layamıyorum charımın Build'inde mi sorun var bilmiyorum ama canı cok hızlı eriyor. Bir de Isidora bir skillinde tırpanıyla beraber donuyor boyle ondan kacınmanın yolu yok mu anlamadım. Her turlu vuruyor blocklasam bile kırıp yine hasar veriyor. Build ve varsa taktik önerir misiniz?

Tırpanıyla dönerken bloklamaya çalış, bloklayınca ikinizde geri savruluyorsunuz. Bir de blokladıktan sonra ikinci kez aynısını yapıyor. Önce kayboluyor sonra senin olduğu yerde çıkıp vuruyor. O yüzden sola veya sağa kaçın ayarlarsın. En sonda ikinci kez tırpanıyla dönüyor.

Bir de soldan veya sağdan tırpanıyla diğer tarafa hızlıca saldırmadan önce bir kez geri adım atıyor, o zaman hangi yöne saldırıyorsa diğer tarafa zıpla. Fark etmediysen söyleyeyim dedim.

Yerden yuvarlak alev topu gibi bir şey attığında tam önüne geldiğinde arkasına doğru zıpla, oradan sonra hemen ışınlanıp saldırıyor çünkü. Diğer türlü erken zıplarsan saldırı yiyorsun, çıkarttığı alev dalgalarına da yakalanabiliyorsun.

Dua için ben Güvenli Cennet'den Zarabanda kullanmıştım, oyunu Türkçe oynuyorsan ismi bu. Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…