farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 Esdras'ı öldürdüm. Crisanta'nın 2. fazını göremeyeceğim fakat Cheat Engine ile verdiği itemi alıp Crisanta'nın 2. fazını görebilir miyim?
Esdras'ı öldürdüm. Crisanta'nın 2. fazını göremeyeceğim fakat Cheat Engine ile verdiği itemi alıp Crisanta'nın 2. fazını görebilir miyim?
KS KS farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #11 go ask alice dedi: Zaten yeniden başlamıştın, sen kemikleri topla oyun sonunda kapıyı açarsın bu kez. Genişletmek için tıkla... İnşallah açılır hocam sırf bu boss için yeniden oynuyorum. go ask alice dedi: Zaten yeniden başlamıştın, sen kemikleri topla oyun sonunda kapıyı açarsın bu kez. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada yanlış biliyormuşsunuz. Sierpes ve isidora wounds of eventide dlcsinde varmış. Son düzenleme: 3 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
go ask alice dedi: Zaten yeniden başlamıştın, sen kemikleri topla oyun sonunda kapıyı açarsın bu kez. Genişletmek için tıkla... İnşallah açılır hocam sırf bu boss için yeniden oynuyorum. go ask alice dedi: Zaten yeniden başlamıştın, sen kemikleri topla oyun sonunda kapıyı açarsın bu kez. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada yanlış biliyormuşsunuz. Sierpes ve isidora wounds of eventide dlcsinde varmış.
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.892 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #12 farnd dedi: İnşallah açılır hocam sırf bu boss için yeniden oynuyorum. Hocam bu arada yanlış biliyormuşsunuz. Sierpes ve isidora wounds of eventide dlcsinde varmış. Genişletmek için tıkla... Hertürlü o DLC olacak. Bazı yerleri yanlış hatırlamışım. Kesin olan ana oyundaki ve DLC'lerdeki toplam 30 adet kemikleri istiyor. Artı 0 Eksi
farnd dedi: İnşallah açılır hocam sırf bu boss için yeniden oynuyorum. Hocam bu arada yanlış biliyormuşsunuz. Sierpes ve isidora wounds of eventide dlcsinde varmış. Genişletmek için tıkla... Hertürlü o DLC olacak. Bazı yerleri yanlış hatırlamışım. Kesin olan ana oyundaki ve DLC'lerdeki toplam 30 adet kemikleri istiyor.