O epic games için anladığım kadarıyla.Orada bir yöntem söylemişler.Blasphemous Türkçe yama bulunur mu?
Blasphemous'a hiçbir yerde yama bulamadım bilen var mı? Oyunum Epic Games'te.www.technopat.net
Hocam bu discord'a yönlendiriyor ordan launcher indir diyor indirdim 2 tane virüs buldu Kaspersky o yüzden açmadan sildim başka bildiğiniz var mı?![]()
Virüs falan yok. False pozitive o uyarı. Launcher lisanssız olduğu için avler sahte virüs uyarısı veriyor. Blasphemous 1 2 için şu an en güncel ve en iyi çeviri, rewadisin çevirisi.O epic games için anladığım kadarıyla.
Hocam bu discord'a yönlendiriyor ordan launcher indir diyor indirdim 2 tane virüs buldu Kaspersky o yüzden açmadan sildim başka bildiğiniz var mı?
O launcheri belki 10binden fazla kişi kullandı. Bi tanesinin pcsine virüs bulaşmadı sana niye bulaşsın. False pozitive sahte virüs uyarısı demek. Neden o uyarıyı verdigini söyledim.@74760
Hocam pek anlamıyorum o yüzden sordum ama 2 farklı uyarı vermişti eğer kesinse virüssüz olduğu oradan indirip sonra silerim dediğim gibi false positive falan maalesef pek anlamıyorum.
Hocam biri inatla başka konuda virüs var hatta Truva atı virüsü var yazmış o yüzden kafama takıldı bilgimde az o yüzden ne yapacağımı bilemem o tür konularda ama sizde vardınız o konuda sanırsam kanıt atmamıştı iddia sahibi eve geçince indiririm o zaman.O launcheri belki 10binden fazla kişi kullandı. Bi tanesinin pcsine virüs bulaşmadı sana niye bulaşsın. False pozitive sahte virüs uyarısı demek. Neden o uyarıyı verdigini söyledim.
Yok ki atsın. Daha bi kişi sahte uyarılar dışında launcherda gerçekten virüs olduğunu kanıtlayamadı, kanıtlayamaz da yok çünkü.Hocam biri inatla başka konuda virüs var hatta Truva atı virüsü var yazmış o yüzden kafama takıldı bilgimde az o yüzden ne yapacağımı bilemem o tür konularda ama sizde vardınız o konuda sanırsam kanıt atmamıştı iddia sahibi eve geçince indiririm o zaman.
@74760 hocam bilmediğimden soracağım biliyorsanız cevaplarsanız sevinirim. Blasphemous bu siteden launcher'i indirecem peki sonra direk karşıma blasphemous TR yama falan mı çıkacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.