05eraykrc Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 237 10 Şubat 2021 #1 Oyunun demo versiyonunu indirdim oyun açılıyor ancak menüde sadece aşağı ve yukarı hareket edebiliyorum. herhangi bir seçenek seçemiyorum. Ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun . Son düzenleme: 10 Şubat 2021
Oyunun demo versiyonunu indirdim oyun açılıyor ancak menüde sadece aşağı ve yukarı hareket edebiliyorum. herhangi bir seçenek seçemiyorum. Ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun .
T Tonbalığıhan Yoctopat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #2 Halen daha sorunu bulamadın mı? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS 05eraykrc Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 237 20 Aralık 2023 #3 Tonbalığıhan dedi: Halen daha sorunu bulamadın mı? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam alt fn enter yaparak giriyordum oyuna, alt fn enter olmasa bile ona benzer bir tuş kombinasyonu olduğuna eminim. Artı 0 Eksi
Tonbalığıhan dedi: Halen daha sorunu bulamadın mı? Bende aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam alt fn enter yaparak giriyordum oyuna, alt fn enter olmasa bile ona benzer bir tuş kombinasyonu olduğuna eminim.